Închide meniul

Borja Valle a răbufnit! Dialog incredibil cu Rufo Collado. "Voi chiar vă bateţi joc? Ce sunt minciunile astea?"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2020, 12:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Borja Valle a răbufnit! Dialog incredibil cu Rufo Collado. "Voi chiar vă bateţi joc? Ce sunt minciunile astea?"

Sport Pictures via Hepta

Borja Valle, dialog încins cu Rufo Collado

Conform gsp.ro, un dialog extrem de încins a avut loc între jucător şi Rufo Collado, cel care încă mai merge la antrenamentele echipei. Valle s-a dus direct la managerul sportiv să îşi ceară drepturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Voi chiar vă bateţi joc? Ce sunt minciunile astea? Să nu ne mai trimiteți mesaje că se bagă banii, dacă nu se bag!", ar fi fost mesajul clar transmis de Valle, conform sursei citate. 

Antrenamentul de vineri dimineaţă al lui Dinamo a fost amânat

Mai mult, problemele nu se opresc aici. O formă de protest a jucătorilor şi a antrenorilor a fost neprezentarea la antrenamentul de vineri dimineaţă. 

Decizia a fost luată de Cosmin Contra, după ce a vorbit cu stafful şi cu jucătorii săi. Şedinţa de pregătire a fost amânată pentru ora 17:00. Pentru Dinamo, urmează restanţa cu Astra care se dispută sâmbătă, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și