Închide meniul

Botoșani – Craiova 1-1 | Marinos Ouzounidis, ieșire nervoasă: "Ăsta n-a fost fotbal!" Strigăt disperat al grecului: "Avem nevoie de VAR"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 18:34

Botoșani – Craiova 1-1 | Marinos Ouzounidis, ieșire nervoasă: "Ăsta n-a fost fotbal!" Strigăt disperat al grecului: "Avem nevoie de VAR"

Hepta

FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-1

Craiova a tremurat la Botoșani. Moldovenii au condus până în minutul 80, dar golul lui Andrei Ivan a evitat înfrângerea pentru echipa din Bănie. Marinos Ouzounidis a spus că ceea ce s-a jucat la Botoșani n-a fost fotbal, ci mai degrabă o luptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1 | Marinos Ouzounidis: "Ăsta n-a fost fotbal"

”Ce joc? Ați văzut un joc? A fost o luptă. Nu vreau să spun prea multe pentru că respect fotbaliștii. Dar ar trebui să existe mai mult respect pe teren", a declarat Marinos Ouzounidis, după FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1.

Craiova și-a creat multe ocazii la poarta lui Botoșani în repriza secundă. Oltenii, și de această dată, au fost neinspirați la finalizare. 

Craiova a ajuns deja la 12 remize în acest sezon. Golul lui Andrei Ivan a încheiat o secetă de trei meciuri fără gol marcat în Liga 1 de echipa din Bănie.

FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1| Marinos Ouzounidis: "Avem nevoie de VAR"

Ouzounidis a lăsat de înțeles că Botoșani a abordat jocul prea agresiv. 6 jucători din tabăra lui Marius Croitoru au fost avertizați, în timp ce Craiova a vut doar jumătate. Radu Petrescu a împărțit și două "roșii", în prelungiri.

Reclamă

"Trebuie să înțelegem că avem nevoie de VAR. Poate uneori e pentru noi, alteori împotriva noastră, dar este nevoie. Regulile sunt reguli. N-a fost fotbal, a fost o luptă. Dacă se continuă așa, trebuie să ne căutam noi jucători", a încheiat Marinos Ouzounidis. 

După 1-1 cu FC Botoșani, Craiova a rămas la 4 puncte de CFR Cluj și la cinci lungimi în spatele liderului FCSB. Ambele rivale un meci mai puțin disputat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și