Închide meniul

Botoşani – FCSB 0-2 | Gigi Becali a început să râdă când a fost întrebat de schimbarea lui Denis Haruţ: "Foarte bine a gândit antrenorul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 20:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Botoşani – FCSB 0-2 | Gigi Becali a început să râdă când a fost întrebat de schimbarea lui Denis Haruţ: "Foarte bine a gândit antrenorul"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Denis Haruţ a rezistat doar 45 de minute în Botoşani – FCSB 0-2. Acesta a fost schimbat la pauză de Toni Petrea. Tehnicianul FCSB a deyvăluit motivul pentru care l-a schimbat pe Haruţ cu Cristea. Imediat, Ovidiu Popescu a trecut pe postul de fundaş dreapta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-am schimbat pe Haruț ca să facem superioritate pe partea dreaptă. Plus că am avut câteva mici nesincronizări în defensivă. Așa am considerat, să intre Cristea",a spus Toni Petrea. 

Gigi Becali a reacţionat după ce Petrea l-a schimbat pe Haruţ

Şi patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre schimbarea lui Denis Haruţ. "Eu de unde să ştiu? Întrebaţi antrenorul! Nu v-a spus antrenorul? Lasă că e mai bine să nu ştiţi. Aveam nevoie de viteză în bandă. Foarte bine a gândit antrenorul. (n.r. – începe să râdă) Nu mai răspund la provocări", a fost răspunsul lui Gigi Becali. 

Gigi Becali: "Nu mai am nicio emoţie cu Craiova"

După victoria cu Botoşani, FCSB s-a distanţat la 7 puncte de Universitatea Craiova, echipă ce se află pe locul al treilea. 

"Când eşti pe primul loc şi nu ai emoţii, te gândeşti că nu se poate majora diferenţa între tine şi primul loc. Eram la egalitate, dar dacă eram la un punct sub CFR aveam emoţii. Nu mai am nicio emoţie cu Craiova, nu că sunt 7 puncte. Şi dacă erau 4 puncte, nu mai aveam emoţii cu ei", a spus Gigi Becali. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și