Închide meniul

Botoșani mai are încă un caz de Covid-19! Un fotbalist de la echipa a doua este infectat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 19:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Botoșani mai are încă un caz de Covid-19! Un fotbalist de la echipa a doua este infectat

SportPictures / Ionut Tabultoc/ Sport Pictures via hepta

Botoșani mai are încă un caz de Covid-19! Un fotbalist de la echipa a doua este infectat

Botoșani are două cazuri confirmate la echipă. Pe lângă tânărul fotbalist, mai este infectat și doctorul Petre Rădăuceanu. Acesta este la spital și nu are simptome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a declarat Rădăuceanu, pentru Monitorul de Botoșani.

LPF a amânat partida dintre Craiova și FC Botoșani

Scretarul general al LPF, Justin Ştefan, a anunţat că partida care trebuia să redeschida campionatul vineri, de la ora 20:00, nu se va mai putea desfăşura. Cei de la FC Botoşani erau deja în drum spre Craiova, după ce se cazaseră o noapte la Mogoşoaia.

Rezultatul pozitiv al medicului echipei a dat totul peste cap. Tot lotul moldovenilor va trebui să intre în carantină pentru 14 zile.

"Noi nu am avut ce face, acesta este protocolul. Și noi ne dorim să se joace fotbal, să revină Liga 1, dar pe primul loc este sănătatea jucătorilor", a spus Justin Ștefan la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și