Închide meniul

Botoşani – Universitatea Craiova 0-2. Oltenii păstrează "distanţarea socială" faţă de CFR! Pas uriaş spre titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2020, 15:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Botoşani – Universitatea Craiova 0-2. Oltenii păstrează "distanţarea socială" faţă de CFR! Pas uriaş spre titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la Craiova se bucură după un gol

Oltenii au ratat ocazii mari în prima repriză, dar la pauză a fost 0-0. Echipa lui Bergodi s-a impus după pauză, din două penalty-uri făcute de Chindriş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul a fost făcut în minutul 71 şi transformat în 73 de Cicâldău, iar cel de-al doilea, în finalul meciului. Gustavo a fost cel care a închis tabela de marcaj la 2-0.

Botoşani – Craiova 0-2

Min. 95: Final de meci.

Min. 95: Goool Craiova. Gustavo transformă lovitura de la 11 metri.

Min. 94: Penalty pentru Craiova! Chindriş face o nouă lovitură de la 11 metri după ce-l faultează pe Gustavo

Reclamă

Min. 80: Dublă ocazie pentru Craiova! Baiaram şi Bancu îl evidenţiează pe Pap cu şuturi din interiorul careului de 16 metri.

Min. 73: Goool Craiova! Cicâldău transformă penalty-ul.

Min. 71: Penalty pentru Craiova. Chindriş îl faultează în careu pe Mihăilă, iar centralul dicteză penalty fără ezitare.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 55: Ocazie pentru Craiova. Kolic bate o lovitură liberă, mingea ajunge la Nistor, dar acesta trimite puţin pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză.

Min. 39: Gazdele au cerut penalty după un duel între Cosic şi Bancu, pe de o parte, şi Chindriş, de cealaltă parte. Centralul a lăsat însă jocul să continue.

Min. 38: Cei de la Botoşani au echilibrat jocul, iar Carlone a trimis puţin pe lângă poartă, de la aproximativ 20 de metri.

Min. 17: Ocazie mare pentru Craiova. Cosic trimite puternic cu capul, dar Pap este la post şi scoate de pe linia porţii. Oltenii cer gol, dar centralul lasă jocul să continue.

Min. 8: Acka trece şi el pe lângă gol. Fundaşul central trimite cu capul pe lângă poartă, din 8 metri.

Reclamă

Min. 4: Koljic ratează prima ocazie a meciului.. Acesta şutează periculos, după o pasă a lui Nistor, dar Pap este la post şi respinge.

Min. 1: A început meciul. Gazdele au făcut o schimbare de ultim moment, înaintea jocului. A ieşit Rodriguez, care a fost înlocuit de Carlone.

Botoşani – Craiova: Echipele de start

Botoșani (4-2-3-1): Ed. Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Carlone – Ashkovski, Ed. Florescu, Ofosu – Dugandzic 
Rezerve: Hankic – Patache, Cîmpanu, Mendoza, Holzmann, Babunski, Croitoru, H. Keyta, R. Fili 

Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Cosic, Acka, N. Bancu – Nistor, Al. Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Koljic, Mihăilă 
Rezerve: I. Popescu – Vătăjelu, Bălașa, I. Mitran, Qaka, Ivanov, Gustavo, Baiaram, L Nitu 

Gruparea din Bănie are victorii pe linie de la reluarea campionatului şi este la trei meciuri distanţă de câştigarea unui trofeu aşteptat de 29 de ani. Adversarii lor promit să dea o replică pe măsură. Moldovenii încearcă să se califice în cupele europene.

Universitatea Craiova, fără victorie la Botoşani

Cristiano Bergodi ţinteşte cea de-a 6-a victorie la rând pe banca Universităţii Craiova. Italianul încearcă să îşi ajute echipa să câştige, în premieră, la Botoşani.

"Astea sunt statisticile, dar meciul cu FC Botoşani este greu. Presiune e pe toată lumea. Eu am văzut că jucătorii mei sunt în priză, sunt motivaţi. Nu am câştigat niciodată acolo, dar fiecare meci are istoria lui. Nu e un aspect important că nu a mai câştigat Craiova la Botoşani. Ei formează o echipă bună, cu jucători de viteză şi de gabarit. Ne va fi greu!", a reacţionat Bergodi la conferinţa de presă.

FC Botoşani este neînvinsă de trei meciuri. Trupa lui Croitoru a învins-o pe Gaz Metan Mediaş (2-0) şi a remizat cu FCSB (1-1) şi Astra (0-0).

Recomandări
  • Oltenii continuă seria victoriilor
  • Bergodi are 6 succese consecutive pe banca celor de la Craiova
  • Echipa din Bănie are patru puncte faţă de CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și