Închide meniul
Video

Bucureștiul a intrat în febra derby-ului Rapid – FCSB! Fanii au luat cu asalt casele de bilete pentru a doua zi la rând. Câte tichete s-au vândut + Roş-albaştrii, îndemn pentru suporteri

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 17:39

Reclamă

Suporterii rapidişti au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională

AS.ro

Bucureștiul a intrat în febra derby-ului Rapid – FCSB! Fanii au luat cu asalt casele de bilete pentru a doua zi la rând

Pentru a doua zi la rând, fanii au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Naţională. „Aproximativ 15.000 de bilete și abonamente s-au vândut până astăzi, cu trei zile înainte de meci!”, au anunţat rapidiştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul Rapid – FCSB, suporterii vor putea ocupa 75% din capacitatea arenei, adică aproximativ 40.000 de locuri. Mihai Iosif e încrezător că toate biletele se vor epuiza.

„Sunt optimist, e un derby de tradiție, ne respectăm adversarii, ca de altfel pe absolut toți ceilalți, nu avem ironii la adresa lor. Sperăm să iasă un spectacol frumos, atât în teren cât și în tribune. Va fi un meci dificil, o echipă foarte bună. Cu oricine joacă, pleacă favorită. Este una dintre favoritele la titlu, cu siguranță mi-ar conveni un 1-0. Când o să vedeți în tribune o afluență de 35.000 sau 40.000 de spectatori, nu cred că are cum să se numească altcumva decât derby. O să vedeți și în peluza lor suporteri. Este un derby, categoric.

Am avut un start bun de sezon, dar suntem o nou-promovată și obiectivul clubului este salvarea de la retrogradare. Mai nou văd că să luăm campionatul, că putem bate pe oricine. Eu sunt o persoană realistă. Nu pot să neg, ne dorim o clasare cât mai sus, ar fi un bonus pentru noi, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Cel puțin pentru primul an”, a spus Mihai Iosif la Digi Sport.

FCSB, îndemn pentru suporteri

FCSB îi îndeamnă pe suporteri să îşi cumpere bilete cât mai apropiate de sectorul destinat lor, pentru a evita posibilele conflicte cu suporterii rapidişti. Aproximativ 5.000 de fani ai roş-albaştrilor vor fi prezenţi la derby.

Reclamă

„Suntem conștienți de faptul că există un număr foarte mare de suporteri roș-albaștri care doresc să urmărească partida de la Tribuna 2 sau din zona VIP a stadionului. Astfel, facem un apel către aceștia să-și achiziționeze tichetele din zonele respective în sectoare cât mai apropiate de Peluza destinată suporterilor noștri, pentru a evita, pe cât posibil, situațiile conflictuale și eventualele agresiuni la care ar putea fi supuși de anumite categorii de suporteri adverși.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm în număr cât mai mare pe Arena Națională!”, a anunţat FCSB.

Cristi Săpunaru pune presiunea pe fotbaliştii de la FCSB: „O să cam tremure șortul pe câte unii!”

Rapid și FCSB au meci direct pe Arena Națională duminică seara, în cel mai tare duel al etapei cu numărul 5. Va fi prima confruntare dintre cele două echipe după o pauză de 6 ani. Rapidiștii au intrat deja în febra „derby-ului”.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând, înseamnă ceva enorm pentru suporterii noștri, unul dintre cele mai importante meciuri ale anului. Am arătat ca o echipă unită, care și-a dorit să joace fiecare meci la victorie, indiferent de rezultate. La noi, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare.

Dacă vom avea o echipă puternică și putem să ne clasăm mai sus, este cu totul altceva. Presupun că presiunea o să se simtă cu o zi înainte de meci. Momentan, toată lumea e fericită, am câștigat la Pitești. Vă asigur că, cu o zi înainte sau cu două o să cam tremure șortul pe câte unii”, a spus Cristi Săpunaru pentru Digi Sport.

Cu zece puncte, Rapid este pe locul doi după patru etape, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, FCSB este pe poziția a patra, cu 8 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și