Închide meniul

„Bucureștiul fură fraierii!” Marius Şumudică râde de jucătorii de la FCSB: „Îmi vine să îmi smulg părul din cap când îi văd!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 martie 2022, 18:51

„Bucureștiul fură fraierii! Marius Şumudică râde de jucătorii de la FCSB: „Îmi vine să îmi smulg părul din cap când îi văd!

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Profimediaimages

  • Marius Şumudică râde de jucătorii de la FCSB
  • Ce spune antrenorul de lupta la titlu

Marius Şumudică râde de jucătorii de la FCSB

Marius Şumudică este de părere că echipa lui Toni Petrea are şanse infime la titlu. FCSB va începe play-off-ul la 7 puncte în spatele rivalei CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt banii lui si poate să zică ce vrea. Și eu dacă îmi iau un Mercedes și nu mai pornește, atunci îi dau doi pumni, așa și cu jucătorii. La un moment dat trebuie să îi scuturi. Face lucruri bune, dar și lucruri care nu duc la rezultate. Mă așteptam la mai mult de la FCSB, mă aștept și în play-off. Ei au suferit și suferă în continuare la ce înseamnă fundași centrali.

Dacă avea doi fundași centrali ok, nu contest valoarea lui Cristea, Miron, Vinicius, dar ai nevoie de doi fundași care să îți dea o siguranță… Când văd cine joacă la FCSB îmi vine să îmi smulg părul din cap. Bucureștiul fură fraierii, săreau peste linia de tramvai ca sa nu se curenteze. FCSB are 30% șanse la titlu”, a declarat Marius Șumudică, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacţie după ce Marius Şumudică a recunoscut că regretă că nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Marius Şumudică, după ce antrenorul de 51 de ani a dezvăluit că regretă faptul că nu a semnat cu FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost la un pas să îl convingă pe fostul antrenor al Rapidului să schimbe taberele şi să ajungă pe banca marii rivale.

„Așa este, Șumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să știti că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Șumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Si uitați că Rapid i-a întors spatele. Viața merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni. Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine.

Reclamă

Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”