Închide meniul

„Bursa de valori” Gigi Becali! I-a distrus visul lui Olimpiu Moruţan de a merge la Galatasaray: „Nu merită nici 3 milioane de euro acum!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 11:57

„Bursa de valori Gigi Becali! I-a distrus visul lui Olimpiu Moruţan de a merge la Galatasaray: „Nu merită nici 3 milioane de euro acum!

Olimpiu Moruţan, salariu de 7 ori mai mare la Galatasaray decât la FCSB

Hepta

Olimpiu Moruţan ratează transferul stelar la Galatasaray din cauza formei slabe pe care o are. Gigi Becali e convins că turcii nu vor da cele 10 milioane de euro pe care le cere pentru „perla” sa. Mai mult, Becali spune că nici el nu ar da, în acest moment, 10 milioane de euro pe mijlocaşul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici eu dacă aş fi în locul lor nu aş da. După ce am văzut în ultimele 3 meciuri cu Moruţan, nu aş da. Eu dacă aş fi în locul lor, nu aş da. Eu vorbeam de Moruţan ăla de anul trecut, când ceream 15 milioane de euro. Au dreptate oamenii aici. La ora asta nu merită nici 3 milioane de euro. Dar eu nu îl dau nici pe 8 milioane acum. Nu am nevoie să îl vând pe Moruţan, va fi bombă în curând„, a spus Gigi Becali la Pro X.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan, dorit şi de o echipă de top

Impresarul Florin Vulturar a anunţat că o echipă dintr-un campionat puternic din vestul Europei încearcă să îl deturneze din drumul spre Istanbul. Turcii nu sunt dornici să ofere cele 10 milioane de euro cerute de Gigi Becali şi şi-ar putea lua gândul de la Moruţan.

E un club mare, cu fani incredibil, care au trimis mii de mesaje, îl doresc foarte mult să ajungă la Galata, trebuie să se concretizeze transferul, înțelegem fanii, dar clubul plătește banii. Nu ascund faptul că de două zile a apărut încă o echipa din vestul Europei interesată concret de Olimpiu”, a spus Florin Vulturar, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și