Închide meniul

Câinii atacă în haită. Dinamo îşi caută dreptatea la TAS şi cere 5 milioane de euro! "Ajutor" nesperat de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2020, 16:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Câinii atacă în haită. Dinamo îşi caută dreptatea la TAS şi cere 5 milioane de euro! "Ajutor" nesperat de la FCSB

Ionuţ Negoiţă, atavc suburban la Ciprian Marica

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Câinii au depus memoriu la FRF, iar cazul urmează să fie soluţionat în următoarele ore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo vrea să o învingă pe FCSB la "masa verde"

Conform Prosport, Dinamo îşi va căuta dreptatea la TAS indiferent care va fi verdictul oferit de Comisia de Disciplină. Conducătorii echipei aflate pe penultimul loc în Liga 1 se duc la Lausanne şi cer despăgubiri uriaşe. Se consideră parte vătămată şi îşi doresc să primească nu mai puţin de 5 milioane de euro!

Dinamoviştii acuză că Andrei Vlad avea două cartonaşe galbene, primite în "optimi" şi "sferturi". Regulamentul Disciplinar al Federaţiei prevede însă că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală. Astfel, la momentul partidei tur cu Dinamo, Vlad avea un singur avertisment.

De partea cealaltă, în ROAF, momentul în care se anulează galbenele este înaintea fazei optimilor. Acesta este motivul pentru care dinamoviştii speră să câştige meciul la "masa verde".

"Mi se pare jenant ce se întâmplă și dacă este adevărat ce se spune în ziare, despre alcătuirea echipei, bazându-se pe așa ceva. Este jenant! Eu cred că lucrurile sunt destul de clare. Nu este o decizie grea pe care FRF trebuie să o ia. Ferească Dumnezeu!

Reclamă

Nu mă mai miră nimic. Nu cred că un conducător și-ar permite să vină peste antrenor să-i zică să bage o anumită echipă. Numai niște tâmpiți s-ar bucura să câștige meciul la masa verde", a declarat Florin Prunea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și