Închide meniul

„Câinii” primesc şi veşti bune! Un fost conducător de la CFR Cluj vine la Dinamo: „Da, m-am decis!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 16:26

„Câinii primesc şi veşti bune! Un fost conducător de la CFR Cluj vine la Dinamo: „Da, m-am decis!

Ripensia - Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

În vârstă de 67 de ani, fostul conducător al CFR-ului timp de 17 ani a acceptat să vină la Dinamo. Acesta va ocupa funcţia de administrator special în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” primesc şi veşti bune! Iuliu Mureşan vine la Dinamo

„Da, m-am decis, vin!”, a spus Iuliu Mureşan pentru GSP.ro. Fanii acţionari din DDB au încredere deplină în Iuliu Mureşan. Rolul acestuia la Dinamo, club aflat în insolvenţă, este echivalent celui de preşedinte.

Acesta va încerca să îl convingă pe Dusan Uhrin, care a plecat deja din România, să rămână la club. De asemenea, va discuta cu jucătorii, care au ajuns la capătul răbdării, şi va găsi soluţii pentru plata salariilor restante.

„Am pornit de la premisa că trebuie să fie o persoană competentă, care a lucrat în managementul unui club și care a trecut printr-o insolvență. Trebuia să fie o persoană care nu a fost ostilă sau conflictuală în relația cu suporterii dinamoviști. Nu contează că a fost în competiție cu Dinamo, așa e în sport”, au spus fanii-acţionari din DDB despre alegerea lui Iuliu Mureşan, potrivit sursei citate.

Scandal fără sfârșit la Dinamo! „Câinii”, la un pas să anuleze alte două amicale

Citește și:

Dinamo își duce existența într-o continuă stare de incertitudine. Jucătorii vor să anuleze alte două amicale din perioada de pregătire. Formația din Ștefan cel Mare trebuia să joace pe 6 iulie împotriva Dunării Călărași, dar fanatik.ro scrie că jucătorii lui Uhrin refuză să intre pe teren.

Reclamă

Totodată, Radio Dinamo 1948 a anunțat că alb-roșiii s-ar fi înțeles cu Rapid pentru un amical pe data de 9 iulie, dar totul a picat din cauza grevei jucătorilor. În aceste condiții, Dinamo rămâne doar cu cantonamentul din Turcia, unde a disputat două amicale, cu Keciorengucu și Galatasaray.

Anterior, „câinii” au anulat și meciul de joi cu Unirea Slobozia, cât și cel de sâmbătă împotriva lui Metaloglobus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Câinii” primesc şi veşti bune
  • Un fost conducător de la CFR Cluj vine la Dinamo

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și