Închide meniul

Calvarul lui Pigliacelli a luat sfârșit după 54 de zile de carantină! ”Mâncarea a fost bună. Nu am vorbit cu nimeni”

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 9:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Calvarul lui Pigliacelli a luat sfârșit după 54 de zile de carantină! ”Mâncarea a fost bună. Nu am vorbit cu nimeni”

AntenaSport

Mirko Pigliacelli a ieșit din carantină

  • Mirko Pigliacelli a stat 14 zile în carantină la Craiova
  • Portarul venea după alte 40 de zile de carantină în Italia

Portarul Universității nu a vorbit cu nimeni de la club în cele două săptămâni, chiar dacă antrenorul Cristiano Bergodi a fost ”cazat” la același hotel. În schimb, mâncarea a fost foarte bună. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirko Pigliacelli: Am vorbit doar cu Kosic și Acka

”Am fost doar eu în cameră. Am fost 14 zile acolo, am fost 40 de zile în carantină în Italia. Vreau să merg acasă, a fost foarte grea perioada asta. Am stat în cameră și nu am putut face nimic. 

Știu că și domnul Bergodi este aici, dar nu am vorbit față în față cu dânsul. Nu am vorbit cu nimeni, nici la telefon. Mi-e dor de fotbal. Lucrurile s-au liniștit, am avut mâncare bună. Ne luptăm la titlu cu CFR și FCSB. Avem prima șansă la titlu. 

Reclamă

Am vorbit doar cu Kosic și cu Acka. În rest, nu m-a sunat nimeni și nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj. Vreau să merg acasă și să stau liniștit”, a spus Pigliacelli, la ieșirea din carantină. 

Pigliacelli a trecut printr-un calvar și la venirea în România. El a fost verificat de patru echipaje medicale, iar drumul a durat 39 de ore. 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1. Echipele de start 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”