Închide meniul

„Când pleacă antrenorul, pleacă toți!” Mircea Rednic cere demisii în bloc după ce naţionala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial! Ironii la Burleanu: „Nu se pricepe aşa bine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 17:43

„Când pleacă antrenorul, pleacă toți! Mircea Rednic cere demisii în bloc după ce naţionala României a ratat calificarea la Campionatul Mondial! Ironii la Burleanu: „Nu se pricepe aşa bine!

Mircea Rednic

SportPictures / Alex Nicodim/SPORT PICTURES via hepta

Mircea Rednic vrea demisii în bloc de la FRF, după ce naţionala României a ratat barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Rădoi e singurul care şi-a asumat eşecul şi a anunţat că pleacă de la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic cere demisii în bloc de la FRF

Mi se pare corect, așa cum și la cluburi se întâmplă. Când pleacă antrenorul, pleacă toți. Nu e cazul la noi, la noi e bine, e cald, găsesc tot felul de scuze. Marea responsabilitatea e a lor. Din moment ce alegi un antrenor fără experiență, îți asumi. Când pleacă Mirel Rădoi, ar fi trebuit ca și ei să plece. Uitați-vă și în alte campionate, la Islanda, a plecat inclusiv președintele. Deci toată lumea e vinovată. Nu sunt rezultate, se face o analiză serioasă și se iau decizii.

Nu ne-am calificat la Europene, la Mondiale. Nu mă gândesc că alege președintele Burleanu, el e un președinte, și-a pus oameni cu experiență, competenți. El nu se pricepe așa mult. Eu am discutat cu el, își dorește, vrea, dar și-a ales niște oameni„, a spus Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

20 de meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 8 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Reclamă
Citește și:

Federaţia face orice pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să rămână

Cei de la FRF fac orice pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să revină la echipa naţională. Chiar dacă selecţionerul a spus că pleacă, Mihai Stoichiţă vrea să îi facă o propunere clară. Mai mult, ies la iveală dezvăluiri incredibile din vestiarul tricolorilor. S-a aflat ce au făcut jucătorii după finalul campaniei.

„Ne-am întors de la Vaduz şi a venit căpitanul şi 12 jucători şi ne-au cerut nouă şi preşedintelui să stăm de vorbă. Au spus foarte clar că ei sunt foarte fericiţi cu acest antrenor şi ne-au cerut să rămână cu Rădoi. Ne-au cerut să-l convingem să rămână. Vom mai avea o discuţie cu Mirel rădoi la finalul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare. E prima dată când văd o astfel de iniţiativă şi m-a impresionat.

M-a surprins foarte mult adeziunea tuturor la aceeaşi idee. S-au exprimat în numele tuturor jucătorilor. A doua zi când am venit m-au chemat alţi jucători şi mi-au spus să îi spun acelaşi lucru domnului preşedinte. Am vorbit cu Mirel în avion şi am zis să avem un dialog în care să hotărâm dacă e albă sau neagră. Dacă nu va accepta să rămână Mirel ne vom reorienta. Trebuie să vedem ce își dorește. Nu știu ce va fi, dar după afirmația pe care a făcut-o, că vrea să plece, noi încercăm să vedem de ce, cum și în ce fel”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și