Închide meniul

Când revine Florinel Coman la FCSB: „Îl urmăresc zi de zi. Ştiu ce face”. Edi Iordănescu, atent cu „perla” FCSB-ului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:56

Când revine Florinel Coman la FCSB: „Îl urmăresc zi de zi. Ştiu ce face. Edi Iordănescu, atent cu „perla FCSB-ului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Revenirea lui Florinel Coman este aşteptată de către toţi fanii celor de la FCSB, dar şi de staff-ul echipei naţionale. Fotbalistul lipseşte de pe teren din luna august, iar Edi Iordănescu a vorbit din nou despre jucător după FCSB – FC Argeş 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când revine Florinel Coman la FCSB

Florinel Coman a suferit accidentări pe bandă rulantă. Ultimul an a fost un adevărat coşmar pentru fotbalistul vicecampioanei. Acum, problemele lui Florinel Coman sunt pe punctul de a se încheia. În urmă cu câteva zile, atacantul FCSB-ului a revenit la pregătirile echipei și este așteptat pe teren la începutul lunii decembrie.

Edi Iordănescu susține că Florinel Coman face sacrificii pentru a putea bifa primele minute oficiale cât mai curând. Totuşi, antrenorul a lăsat de înțeles că nu va risca să-l folosească până nu va fi refăcut complet, din teama de a nu exista o recidivă.

Edi Iordănescu, foarte atent cu Florinel Coman

”Nu vreau să pun presiune artificială pe el. Îl urmăresc zi de zi, știu tot ce face. E extrem de serios, vine și lucrează în plus, încearcă să ardă anumite etape. Tuturor ne e dor de el, îl așteptăm înapoi, la fel cum îi așteptăm pe toți cei care lipsesc. Dar chestia asta necesită timp”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului cu FC Argeş, despre jucătorul cotat la 4,5 milioane de euro.

Până acum, Florinel Coman a evoluat în 7 partide şi a marcat un singur gol pentru FCSB în toate competiţiile din acest sezon. Florinel Coman s-a accidentat chiar la primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului, 1-1 cu Sepsi, pe 23 august. Cu ocazia întoarcerii sale la antrenamente, pe contul oficial de Instagram al grupării roș-albastre a fost publicată o fotografie a atacantului, jonglând la centrul de pregătire al clubului, iar pe fundal se putea auzi un fragment din piesa lui Eminem – ”Without me”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și