Închide meniul

Căpitanul Universității Craiova se vede ridicând trofeul Ligii 1. "Avem șanse reale la titlu, mai ales că suntem în avantaj față de rivale"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2020, 5:31

Căpitanul Universității Craiova se vede ridicând trofeul Ligii 1. "Avem șanse reale la titlu, mai ales că suntem în avantaj față de rivale"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicușor Bancu visează la titlul Ligii 1

Jucătorii lui Papură au început antrenamentele încă de luna trecută. Oltenii asigură că acesta va fi marele atu pe care îl vor avea față de contracandidatele la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Bancu o vede campioană pe Universitatea Craiova

"Ne e dor de fotbal, mă bucur că o se reînceapă. Pe de altă parte, am făcut Paştele acasă cu familia după mulţi ani, dar totuşi nu voiam să se întrerupă campionatul, voiam să se joace. Credeam că e ceva temporar şi numai în China, dar treptat am luat în serios această problemă şi am ajuns să nu ne mai vedem cu persoanele apropiate. E bine că sunt totuşi puţine persoane afectate în România.

Sunt convins că se va relua campionatul, mai ales că avem şanse reale la titlu şi ar fi dureros pentru noi să nu se mai joace. Sper să câştigăm cât mai multe meciuri. Multe echipe nu au condiţiile pe care le avem noi, cred că avem un avantaj în pregătirea fizică şi poate conta acest lucru. Din fericire şi datorită domnului Rotaru, nu au fost probleme financiare la noi, nu pierdem nimic, nu suntem în situaţia altor jucători, care pierd bani”, a declarat Nicuşor Bancu pentru Oltenia TV.

Bancu nu s-a gândit vreodată că va ajunge în această postură. La 27 de ani își poate depăși toate așteptările pe care le-a avut când era copil. 

"Nici măcar când am ajuns la Craiova nu mă aşteptam niciodată să am acest parcurs. Am lucrat în construcţii. La 17 ani jumătate jucam în Liga a III-a şi am promovat în liga a II-a. Până să înceapă campionatul, am lucrat în construcţii cu nişte prieteni, ca să îmi pot lua nişte ghete. Primii bani pe care i-am câştigat au fost tot la 17 ani jumătate, am luat 500 de lei, cu jumătate din ei am plătit rata la bancă, iar cu restul am făcut cinste familiei şi prietenilor cu un grătar", a dezvăluit fundașul Craiovei. 

Reclamă

Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1. Are cu patru puncte mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și