Închide meniul

„Care e Steaua istorică?” Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului din România, a dat verdictul: „Acolo am închis totul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 23:10 / Actualizat: 15 septembrie 2021, 3:17

„Care e Steaua istorică? Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului din România, a dat verdictul: „Acolo am închis totul!

Eduard Novak a dat verdictul în războiul CSA Steaua - FCSB

Profimedia

Eduard Novak i-a înfuriat pe ultraşii celor de la CSA Steaua, după ce a afirmat că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul ‘Cine e Steaua?’, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică? FCSB. Dar n-am zis-o ca ministru!„, a spus Eduard Novak pentru prosport.ro.

CSA Steaua, răspuns pentru Gigi Becali

FCSB a făcut cerere oficială să fie lăsată să joace în Ghencea meciurile de pe teren propriu. CSA a venit cu răspunsul la solicitarea lui Gigi Becali.

„Militarii” au stabilit că orice club poate juca în Ghencea, inclusiv FCSB, după analizarea fiecărei situații în parte. Există însă și o excepție. Prioritatea au meciurile CSA-ului, fie că vorbim despre echipa de fotbal sau despre alte discipline.

Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere.

Reclamă

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu„, a anunțat Ștefan Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali: „Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?”

Finanțatorul FCSB a stabilit anumite condiţii în care echipa lui se va „muta” pe noul stadion Steaua. Gigi Becali vrea să facă pace cu ultrașii.

Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la” sud” vor și ei, o să jucăm și acolo. Am făcut cerere și aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion. Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?

Reclamă 4 / 0/3

Ai stadion de 100 de milioane. Acum dacă ți l-a dat, administrează-l să scoți banii. Nu să joci tu fotbal amator pe stadion de 100 de milioane, că înnebunește lumea. Ne facem de râs”, spunea Becali acum câteva săptămâni pentru AntenaSport.

Stadionul Steaua, o adevărată „bijuterie”

  • Cost construcţie: 64 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Vestiare pentru sportivi
  • Spaţii tehnice şi pentru birouri
  • Spații VIP
  • Sală de forță și de recuperare
  • Punct medical de prim ajutor
  • Magazine
  • Restaurante
  • Sala de conferință
  • Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și