Închide meniul

Cât noroc pe Gigi Becali! Cum poate face milioane de euro de pe urma lui Octavian Popescu. Cum l-a ratat Rapid pe noul jucător-minune al fotbalului românesc

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 8:21

Cât noroc pe Gigi Becali! Cum poate face milioane de euro de pe urma lui Octavian Popescu. Cum l-a ratat Rapid pe noul jucător-minune al fotbalului românesc

Hepta

Octavian Popescu putea ajunge la Rapid

  • Octavian Popescu putea ajunge la Rapid
  • Gigi Becali e convins că va face o avere de pe urma lui Popescu

"Pe Tavi Popescu nu ştiu cum l-a pierdut Rapid. Era genul acela, când sunt multe grupe de copii pe terenuri alăturate şi eram antrenor şi mă uitam stânga-dreapta, Octavian Popescu îţi sărea în ochi de la o sută de metri. Te uitai şi îl vedeai cum atinge mingea şi cum începe acea şerpuire printre adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-am luat şi cred că primul lui joc la seniori a fost cu mine într-un amical Rapid – Voluntari, a fost primul meu joc la liga a treia. E un talent fantastic, eu nu l-am văzut jucând pe Dobrin, dar probabil că e în acea categorie, pe acolo", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Octavian Popescu, primul gol la FCSB

Octavian Popescu a marcat primul său gol pentru FCSB şi a fost şi omul meciului cu Poli Iaşi (3-1). Puştiul de 18 ani cotat la 350.000 de euro a dat un assist senzaţional la prima reuşită a roş-albaştrilor, semnată de Florin Tănase. 

Reclamă

"M-a întrebat Mihai: 'Dacă primești ofertă…?'. Îl dau de la 20 (n.r. milioane de euro) în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu.

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc", a spus patronul FCSB, la Digi Sport.

Reclamă

Dumitru Dragomir îl vede pe Octavian Popescu la Real Madrid

Dumitru Dragomir este convins că Octavian Popescu va deveni cel mai scump transfer al României şi îl va detrona pe Dennis Man. Acesta crede că fotbalistul lui FCSB poate ajunge chiar şi la Real Madrid, asta dacă va trage tare la sala de forţă. 

"Întrebaţi-mă pe mine, că sunt enciclopedie de fotbal. Se va vinde cu bani mai mulţi decât Dennis Man. Părerea mea este că ia peste 15 milioane de euro pe el. Sigur!

Cred că se va întâmpla în doi ani! La 20 de ani, sparge Europa! O să vedeţi că, la Campionatul European, Mutu îl ia sigur. Nu are jucător mai bun decât el. O să vedeţi ce preţ va avea după Campionatul European U21. Dacă joacă o finală de turneu olimpic, vai de capul meu!

Reclamă 4 / 0/3

Pe Octavian Popescu l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot! Să înveţe să dea cu capul, e prea mult pe joc şi să facă forţă în picioare. O jumătate de an de acum înainte, forţă în stomac şi în picioare!", a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi