Închide meniul

Câţi bani mai are de primit Mircea Rednic de la Dinamo după ce a fost dat afară de la club

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2021, 17:50

Câţi bani mai are de primit Mircea Rednic de la Dinamo după ce a fost dat afară de la club

Câţi bani mai are de primit Mircea Rednic de la Dinamo

Hepta

La finalul acestui an, el va încasa 8.000 de euro, echivalentul salariului pe luna noiembrie. Restul de 5.000 reprezintă zilele pe care le-a muncit în luna decembrie, înainte să fie înlocuit de Iuliu Mureşan cu Flavius Stoican, susţine gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Rednic susţinea în ultima perioadă că a investit cel puţin 20.000 de euro pentru cheltuieli la Dinamo, în ultimele luni în care a fost la conducerea „câinilor roşii”.

10 jucători, OUT de la Dinamo!

Flavius Stoican a început curăţenia de iarnă la Dinamo. 10 jucători vor pleca din Ştefan cel Mare, în timp ce Plamen Iliev a fost reprimit la lot. O decizie va fi luată curând în legătură cu Cosmin Matei şi Steliano Filip.

Cristi Nica, Petar Gluhakovic, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu sunt jucătorii care vor pleca din Ştefan cel Mare, după venirea lui Stoican.

Plamen Iliev a revenit la Dinamo

Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu vor fi, cel mai probabil, împrumutaţi. Străinilor, în schimb, le vor fi reziliate contractele.

Reclamă

Stoican a luat şi o decizie contra fostului antrenor Mircea Rednic. Plamen Iliev a fost convins să revină la echipă, după ce fusese exclus din lot de „Puriu”. În zilele următoare, va fi luată o hotărâre şi în legătură cu Cosmin Matei și Steliano Filip, ceilalţi jucători daţi afară de Rednic.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și