Închide meniul

Câţi bani primesc jucătorii lui Sepsi după ce au câştigat Supercupa României. Bonusul patronului Laszlo Dioszegi: „Pâine cu untură”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2022, 15:15

Câţi bani primesc jucătorii lui Sepsi după ce au câştigat Supercupa României. Bonusul patronului Laszlo Dioszegi: „Pâine cu untură

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi - FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

S-a aflat câţi bani primesc jucătorii lui Sepsi după câştigarea Supercupei României. Patronul Laszlo Dioszegi a făcut anunţul după ce gruparea din Sfântu Gheorghe a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a câştigat al doilea trofeu din istoria clubului după ce a revenit de la 0-1 şi a învins-o pe campioana României. Cosmin Matei şi Mario Rondon au înscris primele lor goluri pentru echipa lui Cristiano Bergodi. Ştefănescu a pasat decisiv la ambele reuşite.

Câţi bani primesc jucătorii lui Sepsi după câştigarea Supercupei

Finanţatorul echipei a sărbătorit pe teren imediat după fluierul final şi a anunţat ce primă vor încasa jucătorii lui Sepsi după ce au răpus-o in extremis pe CFR Cluj.

Ei au prime de victorie la fiecare meci și pentru câștigarea Supercupei au primit primă dublă, ceea ce înseamnă 1.200 de euro. Cozonaci oferim de Paște și de Crăciun, dar o să aibă pâine cu untură, ca să aibă putere. Rețeta la Sepsi este pâinea de casă Dioszegi cu untură„, a spus Laszlo Dioszegi pentru sport.ro.

Gestul lui Laszlo Dioszegi, care a coborât din tribună şi l-a deranjat teribil pe Florin Răducioiu. Fostul mare atacant al României l-a criticat pe conducătorul lui Sepsi pentru „egocentrismul său exagerat”.

Reclamă

Florin Răducioiu n-a „gustat” deloc bucuria uriașă a lui Dioszegi și a promis că va scrie în cartea sa despre momentul nemaiîntâlnit în care patronul lui Sepsi a coborât în „iarbă” pentru a-și culege medalia.

Acest egocentrism exagerat, acest centru al universului din seara asta (n.r. – aseară) mi se pare exagerat. Nu am mai văzut ca un preşedinte… El este adevăratul protagonist, când protagoniştii trebuie să fie echipa, antrenorul. Mi se pare ceva exagerat.

Nu am mai văzut un patron să primească o medalie. Este prima oară când văd aşa ceva, o să scriu în cartea mea”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Sepsi 1-2 | Cristiano Bergodi și Bogdan Mitrea, în culmea fericirii

A fost un meci greu. Cum m-am așezat pe bancă am și pornit cu 0-1. Băieții au jucat, am făcut un joc bun, cu ambiție. Am meritat să câștigăm acest trofeu. Am jucat împotriva lui CFR Cluj. Eu cred că trebuie să felicităm băieții, au făcut un meci extraordinar.

Eram pe teren, n-am avut timp să stau cu băieții, mă bucur pentru ei, e al doilea trofeu. Mă bucur pentru băieți, echipa a jucat bine. Am adus jucători care se pliază bine pentru acest sistem de joc. Să câștigi împotriva CFR-ului nu e ușor. Am făcut lucruri pozitive, sunt multe așteptări. Probabil vom rămâne așa, am adus 4-5 jucători noi, nu trebuie să schimbăm foarte mult din echipă. Jucătorii au caracteristici foarte bune pentru această echipă”, a spus Cristiano Bergodi.

Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi, a fost declarat omul meciului. Fundașul a prins gustul trofeelor la Sfântu Gheorghe.

Mă simt împlinit. Sunt foarte fericit. Facem istorie la acest club. Personal îmi propuneam un trofeu. Am reușit să câștig două. I-am integrat foarte bine, îi cunoșteam. Drept dovadă, au marcat și au jucat bine.

Ei au început tare, noi am intrat puțin lenți, ne-a depășit viteza jocului. Am reușit să ne impunen stilul. E prima oară, sunt fericit, cred că o să ne dea încredere mult. Noi sperăm să mai câștigăm Cupa României. Acum prioritare sunt cupele europene. Am spus că sunt mulțumit, deci cu siguranță e bună (n.r. – prima pentru câștigarea trofeului)”, a spus Bogdan Mitrea, după meci.

Recomandări
  • Sepsi a învins-o pe CFR Cluj în Supercupa României
  • Prima promisă de Laszlo Dioszegi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și