Închide meniul

Caz incredibil în fotbalul românesc! Un club desființat cere bani de la Gigi Becali pentru transferul lui Andrei Miron la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 14:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Caz incredibil în fotbalul românesc! Un club desființat cere bani de la Gigi Becali pentru transferul lui Andrei Miron la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, finanţator FCSB

Lichidatorul judiciar al Oțelului, Mihai Bojincă, susține că transferul lui Andrei Miron la FCSB nu s-ar fi putut realiza fără acordul gălățenilor. Acesta i-a dat în judecată pe Gigi Becali și Valeriu Iftime. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul Galați cere bani pentru transferul lui Andrei Miron la FCSB 

"L-am implicat și pe Gigi Becali în proces deoarece până la urmă și el este parte în transferul lui Miron, iar judecătorii trebuie să afle adevărul. A știut sau nu a știut de la Iftime că dânsul are să ne dea 40 la sută dintr-un ulterior transfer? Miron nu putea să ajungă la FCSB și fără acordul nostru”, a declarat Bojincă pentru Pro Sport. 

Mihai Bojincă vrea ca Oțelul să-și primească banii pe cele 40 de procente deținute dintr-un ulterior transfer al lui Andrei Miron. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a achitat nicio sumă pentru Miron. El a ajuns la FCSB de la FC Botoșani gratis. 

 “L-am implicat pe Gigi Becali în proces pentru că noi ne vrem banii pe acele 40 la sută din procente. De undeva tot trebuie să ne recuperăm banii. Acum că Iftime i-a spus adevărul sau nu, atunci nu mai este treaba mea. Dar, nu ne pot fenta ca pe ultimii naivi”, a spus Bojincă. 

Andrei Miron a fost crescut la Oțelul și a prins 23 de meciuri la echipa mare a gălățenilor. În 2015, el ajungea la FC Botoșani gratis. 

Reclamă

În prezent, cazul reclamat de Bojincă a ajuns pe mâna judecătorilor. Gigi Becali și Valeriu Iftime riscă să fie sancționați. 

Ce s-a întâmplat cu Oțelul Galați 

Oțelul este una dintre multele echipe de tradiție dispărute din fotbalul românesc. Gălățenii au câștigat campionatul în sezonul 2010-211 și au în palmares și o Supercupă. 

Echipa a participat și în grupele UEFA Champions League în 2011-12 și a fost răsplătită cu aproximativ 20 de milioane de euro. Cu toate acestea, toți banii din contul clubului au fost lichidați de patronul Dan Grigore Adamescu care preluase formația de la Marius Stan. 

Reclamă 4 / 0/3

Oțelul a intrat ulteior în insolvență și nu a mai salvat-o nimeni. Gălățenii au retrogradat din Liga 1 în sezonul 2014-15. Un an mai târziu, în 2016, Oțelul s-a desființat. 

Superterii gălățeni au înfințat o nouă echipă în același an. În prezent, ea evoluează în Liga 3 și a preluat culorile și palmaresul fostei formații din Liga 1.  

Recomandări
  • Andrei Miron a ajuns la FCSB de la FC Botoșani
  • Una dintre fostele lui echipe deținea 40% dintr-un ulterior transfer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și