Închide meniul

”Ce a găsit Cristi Balaj l-a speriat pur și simplu!” Fosta conducere de la CFR Cluj, făcută praf de Cornel Dinu: ”Are mari probleme financiare! Contracte neconforme cu valoarea jucătorilor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 ianuarie 2022, 18:44

”Ce a găsit Cristi Balaj l-a speriat pur și simplu!” Fosta conducere de la CFR Cluj, făcută praf de Cornel Dinu: ”Are mari probleme financiare! Contracte neconforme cu valoarea jucătorilor!”

Cornel Dinu a făcut-o praf pe CFR Cluj

SportPictures / Cosmin Iftode

CFR Cluj, făcută praf de Cornel Dinu

„Copilu nu a plecat cam în regulă de la CFR Cluj! Eu sper să nu fie lăsat la Craiova să facă ceea ce a făcut la CFR Cluj. Dacă stai și analizezi ce a lăsat în urmă, e foarte bine ca Rotaru să nu îl lase să facă același lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a găsit Cristi Balaj, l-a speriat pur și simplu. Sunt niște contracte neconforme cu valoarea individuală a unor jucători. Au fost cheltuieli exorbitante, de 400.000 de euro pe an la jucători care prind patru meciuri, sau de 60.000 de euro pe lună la un portar, iar asta este un mare semn de întrebare asupra corectitudinii contractelor.

Dan Petrescu a găsit un lot de vreo 35 de jucători, iar 7-8 erau în categoria asta. În realitate, CFR Cluj are mari probleme financiare. Campionatele alea… offf… nu vreau să discut. Ele vin și cu niște fonduri și genți miraculoase, în special finanțate de afară, pe vremea lui Paszkany. Banii înăuntru nu prea erau”, a spus Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Citește și:

CFR Cluj, un nou transfer înaintea derby-ului cu FCSB

CFR Cluj a mai făcut un transfer înaintea partidei cu FCSB. Campioana a anunţat transferul lui Cristian Neguţ de la Chindia Târgovişte.

Cristian Neguţ a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Chindia Târgovişte în acest sezon. Acesta a marcat 3 goluri în cele 18 meciuri jucate pentru dâmboviţeni în toate competiţiile.

Reclamă

Neguţ este al patrulea transfer făcut de CFR Cluj în acest sezon, după ce i-a mai adus pe Sergiu Buș, Marko Dugandzic și Roger.

Bine ai venit, Cristian Neguţ! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că începând de astăzi Cristian Neguţ, fostul jucător al Chindiei Târgovişte, este noul fotbalist al CFR-ului! Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi cât mai multe realizări în tricoul “alb-vişiniu”!„, este anunţul clubului clujean.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj, făcută praf de Cornel Dinu
  • Dezvăluirile făcute de ”Procuror” despre campioana României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și