Închide meniul

Ce a spus Gigi Becali despre revenirea lui Florin Niţă la FCSB. "A făcut cu Germania cel mai tare meci din viața lui"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 14:02

Ce a spus Gigi Becali despre revenirea lui Florin Niţă la FCSB. "A făcut cu Germania cel mai tare meci din viața lui"

Florin Niţă

profimediaimages.ro

Contractul internaţionalului român cu Sparta Praga expiră în vara aceasta, însă patronul FCSB nu se gândeşte la transferul lui Niţă. Gigi Becali anunţă că merge pe mâna lui Andrei Vlad, care este numărul 1 dintre buturile roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este adevărat că Niță a apărat foarte bine în meciul cu Germania, mi-a plăcut de el, dar la ora asta Andrei Vlad este portarul meu numărul 1 și așa o să rămână cât o să joace el la noi. Niță a făcut în meciul cu Germania cel mai tare meci din viața lui și a evoluat împotriva unor super jucători. Dar nu îl pot aduce acum pe Niță înapoi la FCSB pentu că a venit vremea lui Vlad. 

Gigi Becali: "A venit vremea lui Vlad"

Ați văzut cum a apărat și el în Ungaria? A fost senzațional, la fel ca Niță. A, dacă nu îl aveam acum pe Vlad chiar mi-ar fi plăcut să îl readuc pe Florin Nită și nu se știe pe viitor ce o să se întâmple. Însă, după acest EURO din Ungaria, cota lui Vlad este în mare creștere", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com, Niţă a bifat în actualul sezon 19 meciuri pentru Sparta Praga, în toate competiţiile. De asemenea, acesta a evoluat şi în 2 meciuri ca titular pentru România, ambele în preliminariile pentru CM din 2022.

Reacţia UEFA după România – Germania 0-1, meci în care uriaşul Niţă a avut mai multe intervenţii uluitoare

Florin Niţă a fost eroul naţionalei României în partida cu Germania. Portarul român a avut numai puţin de 7 intervenţii uluitoare, iar Neuer şi Low l-au lăudat la final. Nici UEFA nu a rămas indiferentă la paradele formidabile ale lui Niţă.

Reclamă

"Niță a avut multe intervenții providențiale, Stanciu a fost foarte aproape să egaleze în minutul 90. Doar într-un meci din cele nouă jucate înainte de partidele cu Islanda (3-0) și România (1-0) Germania a reușit să nu primească gol.

Până la primele două partide din preliminarii, nemții încasaseră în total, în cele nouă meciuri, 17 goluri. Faptul că nu au primit gol două partide la rând e un lucru pozitiv pentru echipa lui Joachim Low.

România a fost foarte aproape să egaleze pe final de meci, dar Germania a avut foarte multe oportunități de a înscrie în debutul partidei și la mijlocul actului secund", a scris site-ul UEFA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Florin Niţă la FCSB
  • Răspunsul categoric dat de patronul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și