Închide meniul

Ce condiţie i-a pus Toni Petrea lui Gigi Becali! Mihai Stoica a dezvăluit cerinţa „imposibilă” pentru patron: „Gigi a acceptat!”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 23:28

Ce condiţie i-a pus Toni Petrea lui Gigi Becali! Mihai Stoica a dezvăluit cerinţa „imposibilă pentru patron: „Gigi a acceptat!

Toni Petrea i-ar fi cerut lui Gigi Becali mai multă libertatea

Hepta

  • Condiţia pusă de Toni Petrea lui Gigi Becali
  • Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Gigi Becali a reuşit să îl readucă pe Toni Petrea la echipă, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la echipă. Chiar dacă la prima vedere pare că Toni Petrea nu a stat mult pe gânduri să accepte oferta lui Gigi Becali, mai ales că i s-a dublat salariul în comparaţie cu primul mandat, Mihai Stoica susţine că lucrurile nu au stat aşa. Becali a dus multă muncă de convingere cu Petrea să revină la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici salariul de 10.000 de euro pe lună nu l-a convins pe Toni Petrea să revină la echipă. Conform lui Mihai Stoica, Toni Petrea i-a cerut o libertate mai mare la echipă în comparaţie cu primul mandat, iar Gigi Becali a acceptat.

Ce condiţie i-a pus Toni Petrea pentru Gigi Becali

Acum Gigi l-a căutat, i-a propus, nu a vrut. A avut o altă discuţie, a mărit contractul, nu a vrut. Şi într-un final seara a avut o altă discuţie şi au fost alte condiţii puse de Toni Petrea în primul rând. Şi Gigi a acceptat. Să aibă o mai mare libertate şi Gigi a acceptat„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica: „I-a propus să rămână şi antrenor secund”

Becali a încercat să îl convingă pe Toni Petrea să rămână şi după sezonul trecut, deşi a ratat câştigarea titlului. Mihai Stoica spune că Becali şi-ar fi dorit ca Petrea să rămână şi antrenor secund la FCSB, oferindu-i salariul de „principal” din primul mandat.

Există o înţelegere, haideţi să vă spun despre ce este vorba. În vară nu câştigasem campionatul, dar pentru Gigi a fost evident, cum a fost şi pentru noi, că nu Toni Petrea a fost vinovat pentru ratarea titlului. A zis ‘bine, vorbeşte cu el să rămână’. Şi i-am zis Toni, rămâi. Nu pot. Vrei bani mai mulţi? Nu. Nu mai pot acum. Vreau să mă liniştesc. Ok, te linişteşti, eu te las câteva zile să te linişteşti, nu vorbim cu alt antrenor şi hai gândeşte-te bine.

Reclamă

După aceea i-am făcut ofertă să rămână cu salariul pe care îl avea anul trecut şi antrenor secund, indiferent cine urma să fie antrenor principal, pentru că aveam încredere în el sau chiar la echipa a doua, gândindu-mă că de la echipa a doua oricând poate să vină la prima echipă. Nu a vrut sub nicio formă„, a mai spus Mihai Stoica.

Promisiunile lui Gigi Becali pentru Toni Petrea

Gigi Becali i-a făcut o promisiune lui Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Finanţatorul susţine că nu îl va mai obliga pe Petrea să facă schimbări înainte de pauză, un lucru care devenise obişnuit, în primul mandat. Și Becali s-a ținut de cuvânt, cel puțin la primul meci.

„Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Petrea la FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”