Închide meniul
NEWS ALERT

Ce lovitură! Constantin Budescu, aproape de a semna cu Sepsi! Reacţia lui Dioszegi: „Suntem în tratative cu el! Suntem optimişti că ne putem înţelege!”

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 18:25 / Actualizat: 24 martie 2023, 22:09

Ce lovitură! Constantin Budescu, aproape de a semna cu Sepsi! Reacţia lui Dioszegi: „Suntem în tratative cu el! Suntem optimişti că ne putem înţelege!

Constantin Budescu ar putea semna cu Budescu

SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPictures.ro via Hepta

Constantin Budescu, aproape de a semna cu Sepsi! Sepsi vrea să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Negociază transferul stelar al lui Budescu. Patronul Laszlo Dioszegi a confirmat tratativele cu Budi.  Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a confirmat pentru Antena Sport să negociază transferul lui Budescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, aproape de a semna cu Sepsi

„Suntem în tratative cu el. Astăzi nu a semnat. Mâine sau poimâine am dori să avem un răspuns final. Cât mai repede am vrea să semnăn pentru că luni avem meci la Botoşani. Suntem optimişti pentru că putem să ne înţelegem. Mai avem şanse la Cupa României. Atacăm locul 7 sau 8, cu care ne putem califica în Europa dacă avem noroc. Vine la o echipă care mai are şanse la Cupa României”, a spus Laszlo Dioszegi în exclusivitate la Antena Sport.

Citește și:

Constantin Budescu a plecat de la FCSB

FCSB s-a despărțit în această iarnă de mijlocașul Constantin Budescu. Jucătorul de 32 de ani a părăsit clubul lui Gigi Becali la mai puțin de șase luni de la venirea sa.

Reclamă

„Mulțumim, Constantin Budescu! FCSB și Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărțit de colegi și membrii staff-ului. Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția din acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”a fost mesajul oficial al celor de la FCSB pentru Budescu.

Budescu a bifat 11 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist. Mijlocașul de 32 de ani este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

La FCSB, ”Budi” avea un salariu de 240.000 euro pe an (20.000 de euro pe lună), acesta fiind al treilea cel mai mare din lotul roș-albaștrilor, după Florin Tănase și Claudiu Keșeru.

Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro. ”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”