Închide meniul

Ce lovitură! FCSB ar fi interesată de transferul lui Aleix Garcia. Craiova şi CFR Cluj vor să pună şi ele umărul la dezintegrarea lui Dinamo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2020, 6:11

Ce lovitură! FCSB ar fi interesată de transferul lui Aleix Garcia. Craiova şi CFR Cluj vor să pună şi ele umărul la dezintegrarea lui Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Aleix Garcia ar fi dorit de FCSB

Jucătorii de la Dinamo au ajuns la capătul răbdării. Aceştia sunt decişi să părăsească echipa dacă până pe 3 ianuarie nu vor primi măcar un salariu de la spanioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, Universitatea Craiova şi chiar FCSB ar fi echipele din Liga 1 interesate de jucătorii lui Dinamo, scrie gsp.ro. Oltenii vor numai puţin de 4 jucători de la Dinamo. Este vorba de Juan Camara, Ante Puljic, Andrei Radu şi Deian Sorescu. Şi CFR Cluj vrea să profite de haosul de la Dinamo.

Campioana îl vrea pe Paul Anton. Acesta a fost dorit în "Gruia" şi în toamnă, dar jucătorul a ales cu sufletul. 

FCSB ar fi interesată de Aleix Garcia

Cea mai surprinzătoare mutare ar fi trecerea lui Aleix Garcia la FCSB. Echipa lui Gigi Becali ar fi interesată de fostul jucător de la Manchester City, scrie sursa citată. Aleix Garcia a jucat 7 meciuri pentru Dinamo, dar nu a reuşit să înscrie. 

În schimb, Adam Nemec şi Janusz Gol vor să plece doar în străinătate. Până în acest moment, de la Dinamo au plecat Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez și Borja Valle. Un alt jucător de la Dinamo, venezueleanul Alex Gonzalez, a semnat cu Malaga.

Reclamă

Salarii uriașe doar pe hârtie! Dinamoviștii păcăliți de conducere!

Jucătorii aduși de Dinamo, în vară, au intrat direct în topul salariilor din Liga 1. Doar Chipciu mai concura la bani cu fotbaliștii aduși de noua conducere spaniolă a ”câinilor”.

Dinamoviștii nu au primit însă niciun ban, iar mulți dintre ei, în frunte cu cel mai bine plătit, Borja Valle, au și plecat de la echipă. Plafonul salarial, pe lună, la Dinamo era de 400.000 de euro.

În top 5 al salariilor din 2020 în Liga 1 se numărau trei jucători de la Dinamo: Valle, Garcia și Camara; topul fiind completat de Chipciu și Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Top 5 salarii de la Dinamo

  • Borja Valle – 32.500 de euro
  • Aleix Garcia – 25.000 de euro
  • Juan Camara – 20.000 de euro
  • Paul Anton – 18.000 de euro
  • Isma Lopez, Adam Nemec, Janus Gol – 15.000 de euro

Top 5 cei mai bine plătiți jucători din Liga 1

  • Borja Valle – 32.500 de euro
  • Alexandru Chipciu – 25.000 de euro
  • Aleix Garcia – 25.000 de euro
  • Juan Camara – 20.000 de euro
  • Florin Tănase – 19.000 de euro
Recomandări
  • FCSB ar fi interesată de transferul lui Aleix Garcia
  • Craiova şi CFR Cluj vor şi ele jucători de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și