Închide meniul

Ce lovitură! FCSB poate regreta că a plecat în cantonament. Jucătorii riscă să intre în carantină la revenirea din Antalya

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2021, 10:00

Ce lovitură! FCSB poate regreta că a plecat în cantonament. Jucătorii riscă să intre în carantină la revenirea din Antalya

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB pot fi obligaţi să intre în carantină

O astfel de decizie luată de autorităţi ar avea efecte catastrofale. Roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB riscă să fie băgată în carantină după revenirea din cantonament

Potrivit Fanatik, FCSB nu a primit nicio derogare de la DSP astfel încât jucătorii să evite cele două săptămâni de carantină. Informaţiile ar fi fost oferite chiar de oficiali din Ministerul Sănătăţii. 

Turcia este pe lista galbenă şi oricine revine în ţară trebuie să intre în izolare. Toni Petrea şi jucătorii săi sunt în stagiu de pregătire centralizat în Antalya şi au stabilit să se întoarcă în România pe 13 ianuarie. 

Starurile de la FCSB, în cantonament în Antalya

"Roș-albaștrii au plecat duminică dimineață spre Antalya, unde se vor pregăti pentru returul sezonului regular. Delegația FCSB a ajuns la Gloria Sports Arena, unde echipa va efectua primul antrenament din Turcia", au anunţat conducătorii liderului din Liga 1.

Trei juniori au fost luaţi să se antreneze alături de Dennis Man şi Florin Tănase. Toni Petrea îi are la dispoziţie pe Gabriel Fulga (16 ani), Aurelian Ciuciulete (17 ani) şi Adrian Niţă (17 ani). În Turcia a ajuns şi prima achiziţie a roş-albaştrilor din această iarnă, Risto Radunovic.

Reclamă

Cristian Dumitru, Marius Briceag, Ştefan Cană şi Gabi Enache sunt jucătorii pe care nu se mai bazează FCSB în meciurile rămase din acest sezon. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și