Închide meniul

Ce lovitură! FCSB poate regreta că a plecat în cantonament. Jucătorii riscă să intre în carantină la revenirea din Antalya

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2021, 10:00

Ce lovitură! FCSB poate regreta că a plecat în cantonament. Jucătorii riscă să intre în carantină la revenirea din Antalya

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB pot fi obligaţi să intre în carantină

  • Probleme pentru liderul Ligii 1
  • FCSB riscă să nu poată disputa trei partide

O astfel de decizie luată de autorităţi ar avea efecte catastrofale. Roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB riscă să fie băgată în carantină după revenirea din cantonament

Potrivit Fanatik, FCSB nu a primit nicio derogare de la DSP astfel încât jucătorii să evite cele două săptămâni de carantină. Informaţiile ar fi fost oferite chiar de oficiali din Ministerul Sănătăţii. 

Turcia este pe lista galbenă şi oricine revine în ţară trebuie să intre în izolare. Toni Petrea şi jucătorii săi sunt în stagiu de pregătire centralizat în Antalya şi au stabilit să se întoarcă în România pe 13 ianuarie. 

Reclamă

Starurile de la FCSB, în cantonament în Antalya

"Roș-albaștrii au plecat duminică dimineață spre Antalya, unde se vor pregăti pentru returul sezonului regular. Delegația FCSB a ajuns la Gloria Sports Arena, unde echipa va efectua primul antrenament din Turcia", au anunţat conducătorii liderului din Liga 1.

Trei juniori au fost luaţi să se antreneze alături de Dennis Man şi Florin Tănase. Toni Petrea îi are la dispoziţie pe Gabriel Fulga (16 ani), Aurelian Ciuciulete (17 ani) şi Adrian Niţă (17 ani). În Turcia a ajuns şi prima achiziţie a roş-albaştrilor din această iarnă, Risto Radunovic.

Reclamă

Cristian Dumitru, Marius Briceag, Ştefan Cană şi Gabi Enache sunt jucătorii pe care nu se mai bazează FCSB în meciurile rămase din acest sezon. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat