Închide meniul

Ce lovitură grea îi dă Dan Petrescu lui Gigi Becali. Super-jucătorul care a negociat azi transferul cu CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2020, 16:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Ce lovitură grea îi dă Dan Petrescu lui Gigi Becali. Super-jucătorul care a negociat azi transferul cu CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ce lovitură dă Dan Petrescu la CFR

Atacantul de 27 de ani a negociat cu oficialii de la CFR, chiar azi, iar sport.ro susţine că transferul jucătorului dorit şi de Becali este foarte aproape de finalizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Şi Buş este un jucător bun şi, dacă este liber de contract, iar atacanţii noştri nu o să mai continue aici, eu zic că este un jucător interesant", a spus Petrescu, cu puţine zile în urmă.

Sergiu Buş, comparat cu Lewandowski

Atacantul de 27 de ani cotat la 600.000 de euro a marcat 11 goluri în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi 3 assist-uri pentru medieşeni şi are contract cu clubul până la 1 august.

"Sergiu Buș are o mișcare foarte utilă în ziua de azi, o mișcare pe care puțini atacanți o au. La Lewandowski și Falcao am mai văzut asta. E o dublă demarcare care le lipsește atacanților noștri”, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și