Închide meniul

Ce lovitură îi dă Victor Piţurcă lui Gigi Becali! E aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. "Se implică deja neoficial"

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 9:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Ce lovitură îi dă Victor Piţurcă lui Gigi Becali! E aproape de o revenire spectaculoasă în fotbalul românesc. "Se implică deja neoficial"

Hepta

Victor Piţurcă, aproape de revenirea în fotbalul românesc

  • Victor Piţurcă a antrenat-o ultima oară pe Universitatea Craiova
  • "Piți" vrea să revină pe bancă

"Piţurcă ajută din umbră, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie", a spus Bumbescu, citat de looksport.ro. 

Victor Pițurcă vrea să antreneze din nou

Victor Pițurcă a spus, în 2020, că este dispus să antreneze și în România, la Steaua. Cu toate acestea, el nu s-a referit la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

"O să arate superb stadionul Ghencea, sper. Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aș antrena-o, Steaua, atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla. 

Eu mi-aș dori mult ca la acest stadion nou să se facă statui tuturor jucatorilor, staff-ului, celor care au reușit această mare performanță. Nu vreau să dau un anumit nume pentru noua arenă, dar cel mai nimerit ar fi Steaua «'86»", a declarat Pițurcă pentru Digi Sport în luna mai.

Reclamă

Victor Pițurcă a câştigat trei trofee la Steaua

Trei trofee a câștigat Pițurcă ca antrenor la Steaua. A fost campion al României în 2001, a cucerit Super Cupa în același an și și-a mai trecut în cont o Cupă în 1992.

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova, însă a rezistat doar 16 meciuri pe banca formației lui Mihai Rotaru. El a mai condus România U21, România şi Al-Ittihad. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”