Închide meniul

Ce nebunie ar fi! Duel ca de la patron la patron între Piţurcă şi Gigi Becali! Anunţul făcut de fostul selecţioner

Antena Sport Publicat: 19 mai 2020, 17:33

Reclamă
Ce nebunie ar fi! Duel ca de la patron la patron între Piţurcă şi Gigi Becali! Anunţul făcut de fostul selecţioner

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Pițrucă, atac neașteptat la CSA Steaua

Aș putea să vin investitor la Steaua, dar depinde de sumă, nu sunt atât de puternic din punct de vedere financiar să susțin Steaua. Suma cu care aș putea să vin eu nu e una importantă, care să-mi confere putere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu sunt eu un om potent financiar ca să pot susține un club ca Steaua. Din punct de vedere tehnic, da, un manager care să se ocupe de club s-ar putea să fiu”, a declarat Victor Pițurcă la Digisport

Victor Piţurcă o vrea pe Steaua direct în Liga 2! Argumentele antrenorului

Victor Piţurcă şi-ar dori ca FRF s-o lase pe Steaua să evolueze direct în Liga 2, deşi echipa armatei se află momentan în eşalonul al patrulea din România.

"Vom pune toți umărul cum vom putea ca echipa Steaua să revină acolo unde îi este locul. Fotbalul românesc are nevoie de Steaua. Părerea mea e că un club și o echipă ca Steaua ar trebui să fie invitată automat în Liga 2 de către Federația Română de Fotbal.

Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aş antrena-o, doar atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Victor Piţurcă la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și