Închide meniul

Ce s-a ales de Ante Vukusic, atacantul pe care Gigi Becali l-a făcut praf la FCSB. E dat afară de o echipă din liga a treia italiană

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 10:59

Ce s-a ales de Ante Vukusic, atacantul pe care Gigi Becali l-a făcut praf la FCSB. E dat afară de o echipă din liga a treia italiană

Gigi Becali a pus piciorul în prag

Hepta

Cei de la Messina se vor despărți de Vukusic, jucător cotat la 200.000 de euro, care a ajuns la echipa din liga a treia în ultima zi a perioadei de mercato de vară, chiar de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Messina, Vukusic a marcat două goluri în cele 13 meciuri disputate în campionat și cupă. Prea puțin pentru club, care l-a pus deja pe lista de transferuri, chiar dacă contractul îi expiră în 2023.

Ante Vukusic, dezvăluiri despre „infernul” trăit la FCSB

În vara lui 2021, atacantul croat a vorbit despre felul în care Gigi Becali îşi conduce clubul. Acesta a explicat cum Gigi Becali se comportă cu jucătorii. Ante Vukusic nu a mai jucat de pe 7 martie la FCSB. La trei zile distanţă, Gigi Becali a anunţat că nu va mai primi nicio şansă.

„Gigi Becali vorbește despre orice. Sună un jucător în fiecare zi. Jucătorii tineri sunt singurii pe care nu îi critică, pentru că speră ca va obține bani de pe urma lor. N-am vrut să vorbesc până acum, pentru că n-am vrut să fiu amendat.

Nu mi-a venit să cred că el decide cine intră pe teren prin telefon. Am jucat meciul de Supercupă cu CFR, iar la pauză a decis să scoată cinci jucători. El face totul prin telefon, are un om pe bancă. Becali cumpără jucători tineri, așa crede că va obține și rezultate. CFR a câștigat campionatul pentru că a avut antrenor”, a spus Ante Vukusic, potrivit Dalmatinskportal.

Reclamă

În vârstă de 29 de ani, Vukusic a sosit la FCSB în ianuarie 2021, liber de contract. El a marcat 24 de goluri în Slovenia, sezonul 2019-2020, când a fost golgheter. La FCSB, nu a reuşit să înscrie deloc în cinci meciuri. „Trăieşte un adevărat infern”, au scris jurnaliştii sloveni despre Vukusic, încă din februarie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și