Închide meniul

Ce salariu a putut să refuze Bănel Nicoliță ca să nu-l trădeze pe Gigi Becali. „În viață am vrut tot timpul să fac din suflet!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2022, 16:26

Ce salariu a putut să refuze Bănel Nicoliță ca să nu-l trădeze pe Gigi Becali. „În viață am vrut tot timpul să fac din suflet!

Bănel Nicoliță a câștigat două titluri cu FCSB/Steaua

Hepta

Bănel Nicoliță a dezvăluit că a refuzat un salariu de 5.000 de euro lunar ca să nu-l trădeze pe Gigi Becali. Fostul fotbalist de la FCSB n-a putut să se dezică de culorile Stelei/FCSB-ului, echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță a dezvăluit că a fost ofertat de Astra, în 2016, care la acea vreme era campioana României și era antrenată de Marius Șumudică. Bănel a refuzat să semneze însă cu echipa lui „Șumi” pentru că avea în componență un nucleu de foști jucători rapidiști.

Ce salariu a putut să refuze Bănel Nicoliță ca să nu-l trădeze pe Gigi Becali

„Vă mărturisesc un lucru. Am primit ofertă de la Astra. 5000 de euro pe lună. Domnul Șumudică m-a dorit acolo. S-a comportat foarte dulce cu mine. Mi-a vorbit frumos și mi-a demonstrat că mă vrea la dumnealui în echipă.

Reclamă

Sincer, știți de ce nu am acceptat? După două ore i-am spus că nu pot merge acolo. Dacă vă spun motivul…Știu că domnul Șumudică este rapidist, iar acolo mai erau încă vreo 6 jucători care țin cu Rapid, iar asta mi-ar fi creat o stare de disconfort.

Nu aș fi putut juca acolo, sincer. Deși, repet, domnul Șumudică s-a comportat ireproșabil. Am refuzat 5.000 pe lună și am mers la Făurei, unde am pierdut tot, doar că în viață am vrut tot timpul să fac din suflet, cu inima”, a spus Bănel Nicoliță, pentru realitateasportiva.net

Reclamă

Cristian Săpunaru, Cristian Oros și Daniel Niculae erau jucătorii cu trecut rapidist care evoluau în acel moment pentru Astra. Ulterior, Junior Morais și Alexandru Dandea au ajuns să înbrace tricoul Rapidului.

Bănel Nicoliță a mai evoluat pentru ASA Târgu Mureș și Aris Limassol, înainte să se întoarcă în satul natal, Făurei, pentru a deveni patron-jucător la echipa locală. Visul său de a o duce pe Făurei pe culmile gloriei fotbalului românesc s-a năruit, după ce clubul a intrat în faliment.

Bănel Nicoliță și-a înființat o școală de fotbal

Bănel Nicoliță a anunțat că a înființat o școală de fotbal. Fostul fotbalist de la FCSB vrea să se ocupe de creșterea juniorilor și să-i îndrume spre marea performanță.

Reclamă 4 / 0/3

Școala de fotbal a lui Bănel Nicoliță e localizată în București. Fostul fotbalist și-a făcut tot planul. 12 antrenamente pe lună vor efectua juniorii, contra unui cost de 250 de lei. Pentru ședințe de pregătire individuală, părinții trebuie să scoată din buzunar 50 de lei.

Bănel Nicoliță, capăt de drum la Făurei

Bănel Nicoliță a încheiat proiectul de la Făurei, în care a investit sute de mii de euro. Echipa din liga a treia se confruntă cu probleme financiare și fostul jucător al Stelei nu se mai descurcă.

Bănel Nicoliță a avut parte de câteva promisiuni ale oamenilor care doreau să investească la Făurei, dar niciuna nu s-a concretizat. Întors în țară după câteva luni petrecute în Statele Unite, acesta a luat decizia drastică, după o perioadă în care decisese să revină în proiect.

Aflată probabil la final de drum, CS Făurei ocupă în acest moment locul 9, în serie 2 din divizia a treia. Echipa a adunat doar 8 puncte.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”