Închide meniul

Ce se întâmplă cu Arlauskis. Portarul nu a ajuns încă la Cluj. ”Sunt probleme, dar sperăm să găsim o soluție”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2020, 5:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Ce se întâmplă cu Arlauskis. Portarul nu a ajuns încă la Cluj. ”Sunt probleme, dar sperăm să găsim o soluție”

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Giedrius Arlauskis nu a revenit la antrenamentele CFR-ului

Oficialii campioanei nu au găsit încă o variantă, ținând cont că un drum cu mașina s-ar face pe o rută ocolitoare. Mai mult, dacă ar ajunge în acest moment în România, Arla ar trebui să facă testul pentru Covid-19, înainte să intre într-o perioadă de carantină de 14 zile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bilașco: Sunt probleme cu revenirea lui Arlauskis

”Da, încă sunt probleme cu revenirea lui Arlauskis, dar sperăm să găsim o soluţie în cel mai scurt timp, e puţin mai complicat, dar sper ca în cel mai scurt timp şi Arlauskis să se alăture pregătirii, să zic aşa.

El e în ţara lui, în Lituania, Vilnius, şi practic noi nu prea avem soluţii de zbor, iar drumul cu maşina ar avea o rută ocolitoare, urma să facă foarte mult, şi atunci aşteptăm să vedem în perioada următoare dacă găsim o soluţie să ajungă în cel mai scurt timp în ţară.

Noi o să încercăm să îl testăm imediat cum ajunge şi, după aceea, să vedem care va fi următorea procedură. Cred că se repetă testul imediat după şi, după aceea, să vedem ce se întâmplă cu el, pentru că, aţi văzut, acum am înţeles s-au mai relaxat în ultima perioadă şi probabil de la zi la zi lucrurile se schimbă în ceea ce priveşte venirea în ţară.

Este puţin în întârziere, dar nu e o dramă asta, pentru că sunt convins că şi el a urmat programul individual care a fost dat de către preparator şi antrenorul cu portarii şi, atunci, el fiind un profesionist, sunt convins că, mai ales că poziţia nu este una.. cea de portar poate să fie mai uşor recuperată față ded cea de jucător”, a declarat Marius Bilașco la Telekom Sport.

Reclamă

Postul de portar este unul problemă la CFR. Cristi Bălgrădean se află și el într-o mare încurcătură. Acesta a semnat cu feroviarii fără să anunțe pe nimeni de la FCSB, dar contractul lui nu a fost încă înregistrat la LPF. 

El are ”interzis” la baza din Berceni a roș-albaștrilor și așteaptă rezolvarea din partea ardelenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Giedrius Arlauskis își poate prelungi contractul cu CFR Cluj
  • Portarul se află în Lituania
  • Contractul lui Cristi Bălgrădean nu a fost încă înregistrat la LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și