Închide meniul
Video

Ce variante are Universitatea Craiova pentru înlocuirea lui Marinos Ouzounidis. Favoritul fanilor anunţă: „Va veni momentul meu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2021, 18:46

Ce variante are Universitatea Craiova pentru înlocuirea lui Marinos Ouzounidis

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Marinos Ouzounidis a fost dat afară de la Universitatea Craiova
  • Cine poate fi noul antrenor al oltenilor

Mihai Rotaru nu a mai rezistat după umilinţa suferită în Albania, cu Laci. Alb-albaştrii au fost învinşi cu 1-0 în prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League. A fost ultimul meci cu Ouzounidis pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce variante are Universitatea Craiova pentru înlocuirea lui Marinos Ouzounidis

Hai cu Dan Petrescu şi fără să mai începem cu experimente„, „Să vină Dan Petrescu. Fără Bon sau Papură„, au reacţionat imediat fanii, pe pagina de Facebook a clubului.

Dan Petrescu şi Laurenţiu Reghecampf sunt pe lista scurtă a patronului Universităţii. Acestea sunt variantele scumpe. Gică Craioveanu este o altă soluţie gândită de Rotaru, mai ales că este o legendă a clubului şi unul dintre favoriţii ultraşilor.

Reclamă

(Cum ar arăta viaţa lui Craioveanu antrenor la Craiova?) La fel de frumoasă, poate mai frumoasă. Eu pun foarte multă pasiune. Iubesc Craiova, am iubit-o şi o voi iubi mereu. Datorită Craiovei am ajuns în Spania, să am cât de cât succes în fotbalul spaniol. Ar fi ceva frumos! Va veni momentul meu, sper că nu la 80 de ani„, a declarat Gică Craioveanu înaintea meciului Laci – Universitatea Craiova 1-0.

Printre soluţiile luate în calcul de patronul Universităţii este şi Eugen Neagoe, liber de contract după plecarea de la Astra.

Reclamă

Marinos Ouzounidis, demis de Universitatea Craiova

Conducătorii clubului au anunţat cine va fi antrenor interimar până când i se va găsi înlocuitor lui Marinos Ouzounidis.

Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare!

Reclamă 4 / 0/3

Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll„, se anunţă în comunicatul Universităţii Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia