Închide meniul

„Ce vreţi să declare? Nu mă miră!” Laurenţiu Reghecampf a anunţat ce aşteptări are la Craiova. „Nu trebuie să mă mai întrebaţi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2021, 22:30

„Ce vreţi să declare? Nu mă miră! Laurenţiu Reghecampf a anunţat ce aşteptări are la Craiova. „Nu trebuie să mă mai întrebaţi!

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Oltenii au ajuns pe locul 9 în Liga 1 şi au nevoie uriaşă de o victorie acasă cu Gaz Metan Mediaş. Eşecul cu UTA a lăsat urme adânci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a anunţat ce aşteptări are la Craiova

Clar trebuie să câştigăm meciul de mâine. Acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Băieţii arată din ce în ce mai bine, păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv la meciul de la Arad, după ce s-a întâmplat cred că meritam un rezultat de egalitate, dar băieţii sunt pregătiţi, a revenit şi Kolic.

Voi fi întotdeauna deranjat în momentul când pierdem. Ştiu exact nivelul lor, nivelul pe care noi îl antrenăm. Fiecare în parte trebuie să facem mai mult şi să gândim mai mult pentru a ne îndeplini obiectivele. Nu trebuie să mă mai întrebaţi. Presiune este la fiecare partidă, va fi la fiecare partidă. Când îţi doreşti să devii campion trebuie să treci peste aceste momente de stres. Suntem Universitatea Craiova, ne dorim să câştigăm titlul.

Eu nu mă tem decât de echipa noastră. (Reporter: Teja a spus că vine la Craiova să câştige trei puncte) Ce vreţi să declare un antrenor? Noi nu am reuşit să legăm două victorii, să sufocăm adversarul, unde antrenorul echipei adverse să recunoască dominarea noastră. Toate echipele care vor veni în Craiova vor vrea să câştige”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Reclamă

Antrenorul Universităţii Craiova aşteaptă întăriri. Alexandru Mitriţă ar putea fi marea lovitură pe care o pot da alb-albaştrii.

Este o opţiune pentru noi, este un jucător foarte iubit la Craiova, vom vedea. Mai sunt multe lucruri de pus la punct„, a precizat Reghecampf.

Mihai Rotaru a anunţat care sunt şansele ca Alex Mitriţă să revină la Universitatea Craiova

Patronul grupării din Bănie, care este şi naşul internaţionalului român, a confirmat că insistă pentru repatrierea lui Mitriţă. În 2019, New York City a plătit 8 milioane de euro pentru transferul jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, a investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Alexandru Mitriţă şi-a reziliat contractul cu Al Ahli Jeddah şi este aşteptat înapoi la Universitatea Craiova.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, 18:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și