Închide meniul

„Cea mai completă echipă a Ligii 1!” Mihai Iosif, cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj: „Suntem în obiectiv, dar nu mai facem niciun calcul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2022, 17:57

„Cea mai completă echipă a Ligii 1! Mihai Iosif, cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj: „Suntem în obiectiv, dar nu mai facem niciun calcul!

Mihai Iosif e antrenorul Rapidului din martie 2021

Hepta

Mihai Iosif a avut cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj, despre care a spus că este cea mai completă echipă din Liga 1. Iosif a vorbit şi despre şansele echipei sale de a prinde un loc în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Întâlnim campioana, poate cea mai completă echipă a Ligii 1. Cu siguranţă nu va fi un meci precum cel din tur, câştigat cu 2-0. Atunci poate s-a întâmplat aşa pentru că am şi fost luaţi puţin de sus. Dar cu siguranţă va fi un alt meci. CFR este o echipă omogenă şi foarte, foarte puternică. Faptul că nu au câştigat şi au făcut şi ei nişte egaluri nu spune prea multe.

Am făcut tot ce am putut, din păcate am avut foarte multă neşansă în aceste meciuri… nu am câştigat, dar nici nu am pierdut. Acum ne-am îndepărtat un pic de zona play-off-ului, dar atât timp cât mai avem şanse matematice noi le vom juca. Consider în continuare că, dacă jucam pe Giuleşti, acum eram în primele echipe ale campionatului”, a spus Mihai Iosif.

Mihai Iosif: „Suntem în obiectivul clubului”

Mihai Iosif a spus că, în momentul de faţă, Rapid este în grafic cu obiectivul impus la startul sezonului. La începutul sezonului, Rapid şi-a stabilit ca obiectiv evitarea retrogradării, având în vedere că este o nou-promovată.

Nu mai are rost să facem calcule, trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să încercăm să-l câştigăm. În momentul de faţă suntem în obiectivul clubului, suntem mai mult decât bine, dar nu facem niciun calcul. Normal că ne dorim să ne clasăm cât mai sus. Eu şi jucătorii ne dorim să jucăm pe Giuleşti cât mai repede, pentru că e casa noastră şi suporterii sunt mai aproape de noi”, a spus Mihai Iosif în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

FC Rapid va întâlni echipa CFR Cluj, duminică, în deplasare, de la ora 19.55.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și