Închide meniul

Cea mai mare dorință a lui Marius Lăcătuș de ziua lui. Mesajul pentru conducerea CSA Steaua

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2022, 19:16

Cea mai mare dorință a lui Marius Lăcătuș de ziua lui. Mesajul pentru conducerea CSA Steaua

Marius Lăcătuș este legenda celor de la Steaua

Mediafax Foto via Hepta

Marius Lăcătuş împlineşte marți, 5 aprilie, 58 de ani. De ziua lui, „Fiara” își dorește ca CSA Steaua să promoveze în Liga 1. Lăcătuș se așteaptă ca „militarii” să aibă rezultate imediate în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcătuș și-ar dori ca anul viitor, când el va împlini 59 de ani, CSA Steaua să fie în Liga 1. La 60 de ani, „Fiara” vrea deja să-i vadă pe „militari” în play-off.

Cea mai mare dorință a lui Marius Lăcătuș de ziua lui

„Îmi doresc să fie în prima ligă la 59. Poate la 60 de ani sărbătorim un eveniment plăcut împreună. Poate un play-off sau o finală a Cupei României”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

CSA Steaua este în prezent în play-off din Liga 2, dar nu are drept de promovare din cauza formei de organizare. Ca să acceadă pe cea mai înaltă scenă a fotbalului românesc, „militarii” trebuie să-și schimbe forma de organizare.

Echipa de fotbal din Liga 2 antrenată de Daniel Oprița aparține Clubului Sportiv al Armatei, „Steaua”, deținut de Ministerul Apărării Naționale.

Reclamă

Daniel Oprița: „Orice se poate întâmpla!”

Imediat după victoria cu cântec cu Petrolul, scor 2-1, Daniel Oprița a spus că încă speră în promovare. Roș-albaștrii încearcă să obțină la TAS dreptul de a juca în Liga 1.

Se joacă până la final, orice se poate întâmpla. Noi jucăm până la final și vedem ce se va întâmpla (n.r. dacă vor primi dreptul de a promova). Nu ar trebui să ne intereseze (n.r. atmosfera incertă)„, a declarat Daniel Oprița.

CSA Steaua e pe locul patru în play-off-ul din Liga 2, poziție care asigură prezența la barajul de promovare. Dacă echipa lui Oprița termină pe loc de baraj și nu obține dreptul de promovare, LPF și FRF încă nu au stabilit cine își va juca șansa pentru a juca în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș a împlinit 58 de ani

Marius Lăcătuş a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi Supercupa Europei, în 1987, cu Steaua Bucureşti. „Fiara” şi-a trecut în cont şi 10 titluri de campion al României, fiind cel mai titrat fotbalist român din istorie.

Lăcătuş a reuşit 80 de goluri în 200 de meciuri, în prima sa perioadă la Steaua, între 1983 şi 1989. Au urmat alte 60 de goluri în 157 de meciuri, după revenirea în Ghencea, între 1993 şi 2000.

Fostul mare atacant a jucat pentru echipa naţională la două ediţii ale Cupei Mondiale şi la un turneu final al Campionatului European. A lipsit însă de la marea performanţă din SUA 1994, când România a ajuns în sferturile de finală. Lăcătuş a marcat de 13 ori în 84 de meciuri pentru tricolori.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și