Închide meniul

Cea mai nebună etapă din Liga 2 i-a dat peste cap calculele profesorului Cristi Pustai: "Newton pătrat, erau combinări"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 15:16

Cea mai nebună etapă din Liga 2 i-a dat peste cap calculele profesorului Cristi Pustai: "Newton pătrat, erau combinări"

Cristi Pustai, victorie incredibilă în Liga 2. FC Buzău a învins-o cu 4-3 pe FC Brașov

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dunărea Călărași a câștigat cu 2-1 împotriva Viitorului Tg. Jiu și și-a asigurat prezența în play-off. Profesorul Pustai s-a gândit la toate scenariile înainte de meci și a făcut calcule peste calcule. Nu ar fi fost încântat în cazul unui rezultat de egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost 16 variante pentru noi la egal. Eram noi și Farul cu 32, Viitorul cu 33, iar restul erau de calculat. Nu era chiar ușor. Newton pătrat,erau combinări, o variantă de 2, una de 6, 4 de câte 3, 16 în total. În câteva aveam șanse dacă nu ar fi câștigat Clujul", a declarat Cristi Pustai, după meciul Dunărea Călărași – Viitorul Tg. Jiu 2-1. 

Cristi Pustai, după ce a dus-o pe Dunărea Călărași în play-off-ul pentru promovare

Dunărea Călărași venea după 0-4 pe terenul Rapidului. A fost un rezultat greu de digerat pentru elevii lui Pustai. Profesorul s-a bazat pe forța grupului. 

"Astăzi a contat grupul frumos pe care l-am format aici. Am avut un an foarte greu, așa ne-au dus jocurile și rezultatele, să stăm pe ultimul joc, în care încununai munca grea depusă într-un an de zile. Așa ne-a ținut dorința de a ne bucura după munca depusă”, a mai spus Cristi Pustai.

La finalul sezonului regulat, Dunărea a terminat a terminat pe poziția secundă. 34 de puncte au avut elevii lui Pustai, cu unul mai puțin decât liderul FC U Craiova și la două lungimi deasupra locului 7. 

Reclamă

Play-off-ul pentru promovare se va juca în sistem tur-retur. Primele două clasate vor promova direct în Liga 2. Ocupanetele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Rezultatele zilei în Liga 2

Clasamentul final din Liga 2

1. Craiova – 35p
2. Călărași – 34p
3. Mioveni – 33p
4. Rapid – 33p
5. Csikszereda – 32p
6. ASU Poli – 32p 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristi Pustai, încurcat de calculele din Liga 2
  • Profesorul s-a gândit la toate scenariile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și