Închide meniul

„Cei din clubul CFR ţin cu Universitatea Cluj!” Mihai Stoica aprinde derby-ul pentru titlu: „Nu e greu să cunoşti galeria! Poţi să faci grup pe WhatsApp cu ei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 15:17

„Cei din clubul CFR ţin cu Universitatea Cluj! Mihai Stoica aprinde derby-ul pentru titlu: „Nu e greu să cunoşti galeria! Poţi să faci grup pe WhatsApp cu ei!

Mihai Stoica, potop de ironii din cauza mediatizării lui Tavi Popescu

Profimedia

Mihai Stoica aprinde derby-ul FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica râde de rivalii de la CFR Cluj. Acesta a explicat faptul că Universitatea Cluj este mult mai iubită în rândul suporterilor decât campioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea.

Niciodată în istorie nu se va întâmpla aşa ceva (n.r. – ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj). Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj.

Mihai Stoica: „Dacă un copil face ochi, n-o să ceară tricou cu CFR, cere cu Steaua, FCSB!

Poate cu Dinamo, Rapid, Steaua. Craiova a fost singurul fenomen de provincie… A fost puţin FC Argeş, dar era Dobrin acolo. Datorită lui erau oameni din provincie, din împrejurimile judeţului Argeş, care ţineau cu FC Argeş. Tatăl meu era dinamovist, dar s-a bucurat când a câştigat FC Argeş campionatul, bătând pe Dinamo 4-3 în ‘Ştefan cel Mare’, pentru că era Dobrin. Cu Universitatea Craiova au mai ţinut oamenii. Urziceniul a fost un fenomen, nimeni nu ţinea cu noi. Nimeni! Nici cei din Urziceni nu ţineau.

Şi CFR nu a făcut performanţe înainte? A bătut-o pe Manchester United! Uitaţi-vă la sondaje. Nu există în sondaje. Niciodată n-o să fie, am studiat asta şi ştiu. Nici măcar în Cluj n-o să fie. Rezultatele nu fac suporteri. Nu, nu, nu, niciodată. Dacă un copil face ochi, n-o să ceară tricou cu CFR, cere cu Steaua, FCSB”, este de părere Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Helmut Duckadam a analizat lupta la titlu

Helmut Duckadam îi spune lui Gigi Becali să îşi ia gândul de la titlu. „Eroul de la Sevilla” nu le dă nicio şansă roş-albaştrilor în bătălia pentru titlu şi mizează pe CFR Cluj.

„Eu nu cred că CFR-ul, cu Dan Petrescu, va face mulţi paşi greşiţi. Poate chiar să-şi permită câţiva paşi greşiţi. Nu cred că FCSB-ul poate să reducă foarte mult până în play-off această diferenţă de puncte. Sper să nu fie şi mai mare”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

FCSB a încheiat 2021 la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica aprinde derby-ul FCSB – CFR Cluj
  • Cum i-a atacat managerul general al roş-albaştrilor pe rivalii ardeleni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și