Închide meniul

„Cei din conducere ar trebui să se dea singuri afară!” Dumitru Dragomir îi face praf pe cei din conducerea FC U Craiova 1948: „Au făcut o echipă de Liga 3”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 23:08

„Cei din conducere ar trebui să se dea singuri afară! Dumitru Dragomir îi face praf pe cei din conducerea FC U Craiova 1948: „Au făcut o echipă de Liga 3

Dumitru Dragomir, anunţ bombă despre o implicare la Dinamo

Dumitru Dragomir, în timpul unei conferințe de presă / MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir pune tunurile pe cei din conducerea celor de la FC U Craiova 1948, despre care au spus că transformat echipa într-una de nivelul Ligii 3. Mai mult, fostul şef al LPF crede că a fost o greşeală demiterea lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îi face praf pe cei din conducerea FC U Craiova 1948

Ar trebui cei din conducere să se dea singuri afară . Dintr-o echipă bună de Liga 2, au făcut una bună de Liga 3. Nu s-au priceput, e greu să faci o echipă. Au greșit că l-au dat pe Mutu afară. Trică nu are echipă. Dacă îi bagi pe jucători să joace la promovare în Liga 2, nu iau locul 3. 

Sunt mai slabi ca atunci când au promovat. Se salvează, totuși, fiindcă Dinamo e vai de mama ei. Clinceniul și-a revenit, a jucat chiar bine. E și mâna lui Ionuț Chirilă!”, a explicat Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Scandal uriaş la FC U Craiova! Eugen Trică riscă să fie dat afară

Este scandal la echipa lui Adrian Mititelu, după înfrângerea cu Academica Clinceni. Deşi are doar patru meciuri pe banca celor de la FC U Craiova, Eugen Trică este aproape de a fi demis. Eugen Trică şi-a pus în cap vestiarul în cap după doar 4 meciuri. Conform celor de la gsp.ro, jucătorii s-au plâns că sunt criticaţi după meciuri de antrenor. Din acest motiv, aceştia ar vrea ca tehnicianul să fie îndepărtat de la echipă. Mai mult, se pare că Trică nu mai este în graţiile lui Adrian Mititelu. Acesta ar fi transmis din închisoare că antrenorul ar trebui să fie înlocuit.

„Echipa nu joacă nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morţi pe teren, nu se mai poate aşa”, ar fi fost mesajul lui Adrian Mititelu din spatele gratiilor.

Reclamă
Citește și:

Eugen Trică a răbufnit, după FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 1-2

Eugen Trică a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni 1-2. Antrenorul oltenilor şi-a criticat jucătorii şi i-a transmis un mesaj patronului Adrian Mititelu, care a decis că vândă clubul. „Nu înţeleg un lucru. Am marcat primii şi mă gândeam că jucătorii au încredere. Am greşit în lanţ. Şi jucătorii de la Barcelona jucau minge lungă. Nu am ce să le mai spun. Nu se prinde nimic de ei. Nu învăţăm din greşeli şi toată lumea este supărată. Nici eu nu înţeleg. Clinceniul era echipă de bătut.

Ăsta e maxim, nu am ce să zic. Nu am vorbit foarte mult. Adiţă a avut o discuţie cu ei. Trebuie să analizăm şi vom vedea ce va fi. Este foarte greu să vinzi clubul Universitatea Craiova. Trebuie să mergem mai departe. Eu zic să ne liniştim puţin şi să avem o discuţie”, a declarat Eugen Trică la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Dumitru Dragomir pune tunurile pe conducerea celor de la FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și