Închide meniul
Foto

Cel mai mare scor din Liga a 3-a: CSM Râmnicu Sărat a învins-o cu 11-0 pe echipa căreia Burleanu i-a inaugurat recent stadionul!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 19:14 / Actualizat: 11 noiembrie 2023, 17:01

Reclamă
Cel mai mare scor din Liga a 3-a: CSM Râmnicu Sărat a învins-o cu 11-0 pe echipa căreia Burleanu i-a inaugurat recent stadionul!

Cel mai mare scor din Liga a 3-a: CSM Râmnicu Sărat a câştigat cu 11-0

CSM Râmnicu Sărat, bucurându-se după un gol înscris împotriva celor de la ACS Hamangia Baia / Facebook CSM Râmnicu Sărat

Cel mai mare scor din Liga a 3-a s-a înregistrat la meciul CSM Râmnicu Sărat – ACS Hamangia Baia: 11-0! Chiar dacă cele două echipe erau despărţite de un singur punct în clasament, CSM Râmnicu Sărat fiind pe 6, iar Hamangia Baia pe 7, victoria a fost una fără istoric!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea acestui meci, CSM Râmnicu Sărat avea 13 puncte, în timp ce ACS Hamangia Baia avea 12 puncte.

Cel mai mare scor din Liga a 3-a: CSM Râmnicu Sărat a învins-o cu 11-0 pe echipa căreia Burleanu i-a inaugurat recent stadionul!

Victorie la scor pentru echipa noastră, CSM Râmnicu Sărat, 11-0, în duelul cu Hamangia Baia. Bravo, băieți! Bravo, Olimpia!”, au scris, pe Facebook, reprezentanţii clubului CSM Râmnicu Sărat.

Luna trecută, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent la inaugurarea stadionului echipei ACS Hamangia Baia.

Reclamă

Inaugurarea a avut loc sâmbătă, 21 octombrie 2023, cu ocazia unui meci de fotbal de Liga a III-a, disputat între ACS Hamangia Baia și CSM 2007 Focșani, care la momentul jocului era liderul clasamentului în seria a II-a a Ligii a 3-a. ACS Hamangia Baia a învins-o atunci cu 2-1 pe CSM 2007 Focșani.

Metalul Buzău e acum liderul seriei din care face parte şi ACS Hamangia Baia, aflându-se cu un punct peste Focșani.

Stadionul echipei ACS Hamangia Baia este singurul construit în județul Tulcea, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, în baza parteneriatului dintre Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Federația Română de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Un fost campion în Portugalia, antrenor în Liga a 3-a din România: „Mulţumesc clubului că m-a luat în considerare!”

Un fost campion în Portugalia a fost numit antrenor la o echipă din Liga a 3-a din România la începutul anului. La două luni distanţă, el se întorcea în Portugalia acuzând probleme de sănătate. Joao Manuel Pinto, de patru ori campion în Portugalia, fusese numit pe banca tehnică a celor de la Dacia Unirea Brăila.

Joao Manuel Pinto a evoluat de-a lungul carierei la formaţii precum Porto şi Benfica. Acesta a devenit de patru ori campion în ţara sa natală şi a mai cucerit şi alte cinci trofee.

Dacia Unirea Brăila ocupa, la momentul numirii, ultimul loc din Seria a doua din Liga a 3-a, fiind fără victorie în 15 meciuri disputate.

Joao Pinto, care are o selecţie în naţionala Portugaliei, are, în ciuda cărţii de vizită de jucător, experienţă modestă ca antrenor, pregătind în carieră echipe precum Cinfaes, Moncarapachense, Lusitano, Sertanense, Vila Real, Quarteirense, Moura şi Machico.

Joao Pinto pleca din România în luna martie a acestui an

Joao Pinto îşi explica plecarea din România în luna martie a acestui an prin problemele de sănătate pe care îl avea.

Am probleme de sănătate, febră, dureri de mușchi, am momente în care din cauza tusei mă sufoc. Am fost duminică la urgență, mi s-a spus că problemele mele de sănătate sunt grave și trebuie să mă internez, dar eu prefer să fac acest lucru la Lisabona. M-am programat deja la o clinică acolo. După ce voi vedea despre ce este vorba și dacă medicii îmi vor permite, voi continua să antrenez, ceea ce înseamnă că voi reveni la Brăila să continuăm proiectul.

Eu în viață am două priorități, familia și sănătatea, deci acum trebuie să văd despre ce este vorba cu sănătatea mea”, declara Joao Pinto pentru obiectivbr.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și