Închide meniul

Un fost campion în Portugalia, antrenor în Liga a 3-a din România: „Mulţumesc clubului că m-a luat în considerare!”

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:39

Reclamă
Un fost campion în Portugalia, antrenor în Liga a 3-a din România: „Mulţumesc clubului că m-a luat în considerare!

Un fost campion din Portugalia, antrenor în Liga a 3-a din România

Joao Pinto, noul antrenor de la Dacia Unirea Brăila/ Facebook Dacia Unirea Brăila

Un fost campion în Portugalia a fost numit antrenor la o echipă din Liga a 3-a din România. Joao Manuel Pinto, de patru ori campion în Portugalia, a fost numit pe banca tehnică a celor de la Dacia Unirea Brăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Manuel Pinto a evoluat de-a lungul carierei la formaţii precum Porto şi Benfica. Acesta a devenit de patru ori campion în ţara sa natală, şi a mai cucerit şi alte cinci trofee.

Un fost campion în Portugalia, antrenor în Liga a 3-a din România

Joao Pinto a acceptat propunerea venită din partea oficialilor din Liga a 3-a. Dacia Unirea Brăila ocupă ultimul loc din Seria a doua din Liga a 3-a, fiind fără victorie în 15 meciuri disputate.

Joao Pinto şi-a explicat decizia de a antrena în ligile inferioare din România. Portughezul a declarat că are încredere în proiectul oficialilor clubului.

„Mulţumesc clubului Dacia Unirea Brăila că m-a luat în considerare. După o lungă discuţie cu directorul sportiv, care mi-a explicat proiectul de refondare, am luat o decizie.

Reclamă

Vreau sa precizez ca decizia mea de a ajunge la Brăila nu este o decizie economică, dar datorită prieteniei puternice cu Gianluca Pavanello şi a proiectului sportiv în care mă voi implica în totalitate cu felul meu de a înţelege fotbalul, sper să pot aduce experienţa mea la club şi jucători pentru a construi ceva important”, a declarat Joae Pinto, conform paginii oficiale a celor de la Dacia Unirea Brăila.

Joao Pinto, care are o selecţie în naţionala Portugaliei, are, în ciuda cărţii de vizită de jucător, experienţă modestă ca antrenor, pregătind în carieră echipe precum Cinfaes, Moncarapachense, Lusitano, Sertanense, Vila Real, Quarteirense, Moura şi Machico.

Clubul Dacia Unirea Brăila a fost preluat în toamnă de un grup de investitori italieni şi argentinieni şi îl are ca preşedinte pe scouterul italian Renato Favero, iar director tehnic a fost numit Gianluca Pavanello.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și