Închide meniul

CFR aşteaptă garda de onoare de la FCSB! „Așa este normal, nu?” Încă un moment „dureros” pentru roş-albaştri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 11:13

CFR aşteaptă garda de onoare de la FCSB! „Așa este normal, nu? Încă un moment „dureros pentru roş-albaştri

CFR Cluj

Hepta

„Nu este nicio problemă, vrem să îl ridicăm acasă, în fața suporterilor, sper să se rezolve odată cu protocoalele. Am avut timp un an și jumătate să pregătim orice, văd că în alte țări au dat drumul la suporteri și la noi nu. Așteptăm și noi o gardă de onoare, așa este normal, nu?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un campionat dificil, cu meciuri foarte grele, din 3 în 3 zile. Dacă rămân la echipă, sper să o țin pe aceeași linie. Trebuie să ne bucurăm de acest moment, dar știm că ne așteaptă un meci dificil cu FCSB și trebuie să pregătim campionatul viitor”, a spus Burcă, citat de CFR Cluj TV.

CFR aşteaptă garda de onoare de la FCSB! Gigi Becali, reacţie după ce a pierdut titlul

Gigi Becali a reacţionat la scurt timp după ce rivala CFR s-a încoronat campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv. În stilul caracteristic, patronul roş-albaştrilor a spus că golul victoriei de la FC Botoşani a venit cu noroc pentru ardeleni. Andrei Burcă a provocat autogolul care a adus cele 3 puncte clujenilor.

„Hai să facem o comparaţie între meciul cu Clinceniul şi meciul lor din seara asta. Noi am avut 1-0 şi am primit două goluri de la o echipă mult mai slabă. Ei au dat un gol şi apoi au fost la război. Ei merită campionatul. Au fost mai buni tot timpul, până s-a apropiat finalul. Nu ai cum să iei titlul şi Clinceniul îţi dă două goluri. Eu îi vând, nu ştiu când mai iau titlu. Eu iau milioanele.

Şi norocul face parte din fotbal. Când poţi să faci 2-0 şi ei dau gol în minutul 93? Acolo s-a jucat campionatul. Domne, asemenea gol nu am văzut în viaţa mea (n.r. – de cel cu Botoşani). Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Reclamă

CFR Cluj, campioana României pentru al patrulea sezon consecutiv

CFR Cluj a reuşit să câştige al 4-lea titlu consecutiv şi primul cu Edi Iordănescu pe bancă. În totul, ardelenii au 7 titluri câştigate în istorie. CFR Cluj a devenit a treia echipă din istoria României în ceea ce priveşte numărul de titluri.

CFR Cluj a egalat un record ce datează de peste 20 de ani. Este prima echipă care reuşeşte să lege o serie de 4 titluri consecutive. Steaua a fost ultima echipă care a reuşit o astfel de performanţă la mijlocul anilor ’90.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și