Închide meniul

Marius Şumudică e aproape out de la CFR Cluj! Dan Petrescu e favorit să revină la campioană

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 13:41 / Actualizat: 20 martie 2023, 23:45

Marius Şumudică e aproape out de la CFR Cluj! Dan Petrescu e favorit să revină la campioană

Lista scurtă a lui CFR Cluj

Hepta

Marius Şumudică e aproape out de la CFR Cluj! Formația ardeleană are trei variante de antrenori care îl pot înlocui pe Marius Şumudică, după dezastrul de la Belgrad, 0-4 cu Steaua Roşie. Dan Petrescu, Cosmin Contra şi Costel Gâlcă sunt cei care pot ajunge în Gruia, dacă oficialii decid să se despartă de Şumi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a câştigat 3 titluri consecutive cu ardelenii şi e dispus să revină. ”În niciun duel din ăsta cu echipele importante din Europa, să nu uităm de performanțele lui Dan Petrescu cu Lazio, Rennes, Sevilla. Nu a pierdut cu Sevilla!

„Da, ne este dor de organizarea de joc a lui Dan Petrescu și de modul cum pregătea Petrescu meciurile, cum analiza adversarul și cum reușea să creeze un echilibru indiferent de valoarea adversarilor”, a comentat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Marius Şumudică e aproape out de la CFR Cluj! Trei antrenori sunt pe lista înlocuitorilor

Cosmin Contra nu a mai antrenat pe nimeni după despărţirea dureroasă de Dinamo, din 2020. Acum, el este oficial UEFA, dar ar accepta o revenire în Liga 1, la un club cu pretenţii la titlu şi la cupele europene.

Costel Gâlcă, a treia soluţie, a negociat în această vară cu feroviarii, dar totul a picat din cauza clauzei de reziliere pe care CFR Cluj nu a acceptat să o pună în contract. „Îmi doream să ajung la un acord cu CFR Cluj, dar nu în orice condiții. A fost vorba de o clauză de reziliere care nu a fost acceptată, nimic mai mult.

Reclamă

Peste tot unde am fost, am avut clauză de reziliere. Și la Steaua, în primul an, așa că acum nu putea să fie altfel”, a spus antrenorul român la Pro X. El este liber de contract din această vară, când şi-a încheiat contractul cu Vejle.

Marius Şumudică nu îşi dă demisia de la CFR Cluj

Marius Şumudică nu se teme că va fi demis după ruşinea de la Belgrad, care duce, cel mai probabil, CFR Cluj în afara Europa League. Campioana României va evolua în grupele Conference League.

„Nu e problema mea, ei ştiu ce au de făcut. Cred că au văzut şi ei meciul. De ce să plec? Am doi ani de contract cu CFR, suntem calificaţi în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu pot antrena aceste greşeli. Le spun să ridice capul, sunt pe primul loc în Liga 1. Au fost nişte greşeli mari. Aţi văzut ce înseamnă publicul”, a spus Şumudică, la Pro X.

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Golurile au fost marcate de Pavkov ‘5, Katai ’38, Ben ’68 şi Ivanic ’77.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și