Închide meniul

CFR Cluj a câştigat şi este egala lui FCSB. Ce l-a deranjat însă pe Edi Iordănescu: "Se întâmplă prima dată de când sunt aici"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 19:46

Reclamă
CFR Cluj a câştigat şi este egala lui FCSB. Ce l-a deranjat însă pe Edi Iordănescu: "Se întâmplă prima dată de când sunt aici"

Hepta

Edi Iordănescu şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu Clinceni, dar l-a supărat că a CFR a primit gol

Edi Iordănescu se bucură că CFR Cluj a trecut peste Craiova în clasament. Acum, aşteaptă un pas greşit şi de la FCSB, cu care împarte primul loc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Am trăit periculos. Asta m-a supărat!"

După 3-1, cu Clinceni, antrenorul lui CFR şi-a felicitat jucătorii, dar le-a transmis că titlul este departe.

"Mai avem de muncă, e clar. Abordarea a fost ofensivă, contra unui adversar foarte competitiv. Ne aşteptam la un meci greu. Am avut şi momente când am greşit, dar echipa a avut tonus. Sunt fericit, am felicitat echipa. 

Partea mai puţină bună e că a apărut pe final o relaxare nejustificată, am trăit periculos. Lucrul ăsta m-a supărat. N-avem voie să primim gol aşa. E primul gol după cinci meciuri de când sunt aici", a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu: "Să vedem ce se întâmplă mâine cu FCSB"

Edi Iordănescu este bucuros că jucătorii lui CFR sunt mulţumiţi cu stilul său ofensiv de a juca.

Reclamă

"Dacă s-au simţit bine, mă bucur, înseamnă că ei înţeleg că se poate. Trebuie să rămânem echilibraţi. Ne obligă trecutul să urcăm în clasament. Eram patru puncte sub Craiova, i-am depăşit. Vedem ce se întâmplă mâine cu FCSB.

Nu pot să cad în capcana asta! (n.r. dacă se vede campion) Lucrurile se schimbă repede în fotbal. Trebuie să analizăm şi greşelile pe care le-am făcut", a mai spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și