Închide meniul

CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0 | Dan Petrescu a dezvăluit detaliul care a decis partida: „Am avut inspiraţia asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 23:41

CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0 | Dan Petrescu a dezvăluit detaliul care a decis partida: „Am avut inspiraţia asta!

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni. Golurile au fost marcate de Costache ‘5 şi Sigurjonsson ’29. Dan Petrescu a avut cuvinte de laudă la adresa celor doi marcatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Meciul a fost mai greu decât spuneţi. În prima repriză, a fost echilibrat. Noi am marcat în două dintre cele trei ocazii pe care le-am avut. Am avut inspiraţia să-i bag pe Costache şi pe Sigurjonsson şi bravo lor, înseamnă că sunt cu capul aici.

Ei puteau înscrie oricând şi să schimbe meciul. Mă felicit, şi fundaşii au jucat foarte bine, e al cincilea meci la rând în campionat în care câştigăm fără să luăm gol. Sunt foarte mulţumit de toţi care au jucat. Era foarte importantă victoria, ştiu cât de greu e să motivezi jucătorii în aceste meciuri. Ne aşteaptă un meci incredibil de greu, cu o echipă care nu ia gol, e mai rău decât CFR”, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0.

Citește și:

CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0 | Ionuţ Chirilă, multumit de prestaţia echipei sale

Şi Ionuţ Chirilă şi-a lăudat echipa pentru jocul din meciul cu campioana, deşi Academica Clinceni a avut încă o înfrângere.

E important că am jucat de la egal la egal cu echipa care domină fotbalul românesc de 4 ani, fără să poată să-i opună nimeni rezistență. Eu îmi felicit echipa pentru că am demonstrat că putem fi egalii unei echipe care are buget de 10 milioane de euro.

Reclamă
CFR are două campionate, unul în România și unul în Europa League și Conference League. Nu am fost cu nimic mai prejos decât ei, în condițiile în care nu am avut nouă jucători apți. Sunt convins că dacă aveam echipa completă, istoria jocului era alta pentru că am arătat personalitate”, a spus şi Ionuţ Chirilă.
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și