Închide meniul
NEWS ALERT

CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor! Dan Petrescu s-a înțeles cu un fundaș care are 50 de selecții la echipa națională. Neluțu Varga îi oferă un salariu uriaș

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2021, 15:25

CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor! Dan Petrescu s-a înțeles cu un fundaș care are 50 de selecții la echipa națională. Neluțu Varga îi oferă un salariu uriaș

Dan Petrescu, o nouă remiză în Liga 1

Hepta

Neluțu Varga îi face pe plac „Bursucului” și îi aduce jucătorul pe care l-a cerut cu insistență. Nu se uită la bani și i-a oferit lui Kanon un salariu de 15.000 de euro pe lună, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilfried Kanon, transferul de titlu al lui CFR Cluj

Chiar dacă CFR Cluj are cea mai bună defensivă din Liga 1, cu șase goluri primite în 11 etape, Dan Petrescu a cerut întăriri în defensivă. Soluția salvatoare pare a fi fundașul de 28 de ani, care și-a început cariera la Empoli și a mai jucat în România la Gloria Bistrița (2012-2013) și Corona Brașov (2013).

Kanon a adunat peste 120 de meciuri în tricoul olandezilor de la ADO Den Haag și a îmbrăcat, ultima dată, tricoul lui Al-Gharafa. Vine la CFR din postura de jucător liber de contract. 1.500.000 de euro este cota de piață al fotbalistului care măsoara 1.90 metri.

CFR Cluj și-a adus și un portar

Pentru a reuşi să devină iar campioană, CFR Cluj l-a adus și pe Karlo Letica, un portar de 24 de ani, considerat una dintre speranţele fotbalului croat. Arlauskis nu vrea să mai joace pentru CFR Cluj, iar campionii îi mai au sub contract pe portarii Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi pe Otto Hindrich. Pentru Dan Petrescu nu a fost de ajuns.

Reclamă

Bun venit, Karlo Letica! Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul portarului Karlo Letica!

Fotbalistul de 24 de ani a început fotbalul la Hajduk Split, iar în 2018 a fost transferat de Club Brugge. În ultimele sezoane, portarul de 2,02 metri a evoluat în Serie A la SPAL și Sampdoria. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a transmis, în urmă cu două zile, gruparea din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și