Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 1-0. Verdictul lui Ion Crăciunescu: "A fost penalty la Omrani!". Conform fostului mare arbitru, Marcel Bîrsan a făcut praf meciul

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 20:20

CFR Cluj – Dinamo 1-0. Verdictul lui Ion Crăciunescu: "A fost penalty la Omrani!". Conform fostului mare arbitru, Marcel Bîrsan a făcut praf meciul

Ion Crăciunescu a arbitrat finala Champions League dintre Ajax şi AC Milan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • CFR Cluj - Dinamo 1-0
  • Deciziile lui Bîrsan, sub lupa lui Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu nu ar fi procedat ca Marcel Bîrsan nici la eliminarea lui Paul Anton, nici la cea a lui Florin Bejan. Fostul mare arbitru spune că nu ar fi acordat niciodată cartonaş galben precum cel care a condus la prima eliminare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"(n.r. eliminare Paul Anton) După părerea mea, nu este vorba de atac imprudent. Nu îndeplineşte condiţia şi vorbim de al doilea galben, care trebuie să fie atât de clar încât să nu ridice semne de întrebare. Eu nu aş fi dat niciodată un asemenea galben.

(n.r. eliminare Florin Bejan) Nu este un atac imprudent. M-am uitat de mai multe să văd dacă constituie joc periculos sau nu. Adversarul nici nu vede mingea. Să opreşti jocul şi să dai cartonaş galben mi se pare mult prea mult. Îi deviază mingea de aproape într-o mână. Când ajunge la minge, se fereşte din prima de piciorul acela. Trebuia lăsat jocul să continue!", a declarat Ion Crăciunescu la DigiSport.

Reclamă

CFR Cluj trebuia să primească penalty

Fostul mare arbitru a vorbit şi despre penalty-ul pe care CFR Cluj trebuia să îl primească în minutul 47. Marcel Bîrsan a dat lovitură liberă pentru dinamovişti, deşi reluările au arătat că Omrani a fost împiedicat în careu. Francezul nu a înţeles nimic şi a început să râdă după ce a văzut decizia.

"A fost penalty la Omrani. La henţul lui Puljic nu aş fi dat", este convins Crăciunescu.

Reclamă

CFR Cluj, replică după ce dinamovişti au contestat arbitrajul

La scurt timp după ce dinamoviştii au contestat arbitrajul, Marius Bilaşco a venit cu o replică. Acesta este de părere că CFR Cluj a avut două lovituri de la 11 metri neacordate şi crede că bucureştenii nu au motive reale să fie nervoşi.

”Am suferit, trebuie să recunoaștem, ne-am chinuit, dar până la urmă important e că am reușit să marcăm. Am avut multe situații, dar mingea n-a vrut să intre în poartă. Până la urmă, jocul ne-a răsplătit. Ar trebui să ne liniștim, au fost vehemenți cei de la Dinamo, dar eliminările au fost justificate. 

Marius Bilaşco: "Noi am avut doua penalty-uri!"

Nu văd de ce atâta nervozitate și acuze grave, noi am avut doua penalty-uri, henț la Pulic și fault la Omrani, s-a dat fault în atac, deși a fost penalty. Eliminările sunt justificate, arbitrii sunt acoperiți de regulament, s-a văzut la reluări. Înțeleg supărarea celor de la Dinamo, da trebuie să fie echilibrați și să judece toate fazele, să avem discernământ”, a spus Bilaşco la finalul meciului cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”