Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | ”Am pus presiune pe FCSB!” Gabriel Debeljuh, cu gândul la un nou titlu după ce a reușit un hat-trick de senzație + Ciprian Deac trage un semnal de alarmă: ”Nu am câștigat nimic încă!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 19:57

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | ”Am pus presiune pe FCSB!” Gabriel Debeljuh, cu gândul la un nou titlu după ce a reușit un hat-trick de senzație + Ciprian Deac trage un semnal de alarmă: ”Nu am câștigat nimic încă!”

Gabriel Debeljuh, acuzaţie incendiară

Gabriel Debeljuh este fotbalistul lui CFR Cluj / Profimedia

  • CFR Cluj – Dinamo 4-1
  • Gabriel Debeljuh și Ciprian Deac, primele reacții

Gabriel Debeljuh și Ciprian Deac, primele reacții după CFR Cluj – Dinamo 4-1

”E bine că am câștigat și am pus presiune pe FCSB. A fost un meci greu pentru că ei au marcat. E important că am câștigat. Nu sunt probleme pentru noi”, a spus Gabriel Debeljuh la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost un meci greu, un început foarte greu. A fost o bâlbâială. Am mers peste ei și am încercat să egalăm. E bine că am intrat cu 1-1 la pauză. Nu e nimic câștigat dinainte. Orice puncte pierdut se va simți în play-off. Trebuie să rămânem o echipă serioasă. Nu am câștigat nimic deocamdată. Acest lucru se vede în teren. Suntem o familie”, a spus și Ciprian Deac.

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | Gabriel Debeljuh i-a distrus pe ”câini” cu un hat-trick 

CFR Cluj – Dinamo 4-1. Ardelenii au făcut spectacol pe teren propriu și încheie sezonul regular pe primul loc, cu 76 de puncte. De cealaltă parte, ”câinii” au pierdut la scor confruntarea din Gruia și încheie sezonul regular pe loc de baraj și cu cea mai slabă defensivă din Liga 1.

Reclamă

Fundașul Baptiste Aloe a marcat rapid în Gruia, dar Ciprian Deac și Gabriel Debeljuh, autorul unui hat-trick, au întors rezultatul.

În urma acestui succes, CFR Cluj încheie sezonul regular cu 76 de puncte, în timp ce Dinamo este pe loc de baraj și are cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 66 de goluri încasate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo