Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeș 2-0 | „Avem un complex!” Andrei Prepeliță, în drepresie + Iasmin Latovlevici și-a certat colegii. „Lipsă de valoare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 23:48

CFR Cluj – FC Argeș 2-0 | „Avem un complex! Andrei Prepeliță, în drepresie + Iasmin Latovlevici și-a certat colegii. „Lipsă de valoare!

Andrei Prepeliţă, antrenor FC Argeş

Hepta

CFR Cluj – FC Argeş 2-0. Echipa lui Dan Petrescu a obținut o nouă victorie în Liga 1 și s-a distanțat la opt puncte de rivala FCSB, în fruntea clasamentului. Debeljuh și Dugandzic au marcat golurile serii în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt dezamăgit. O primă repriză în care CFR Cluj nu ne-a pus probleme mari. Am controlat jocul, am ajuns în situații bune, dar am luat decizii greșite. Apoi, un cadou făcut la fel ca la ultimul meci. Apoi, alt cadou, cartonașul roșu. Cred că ăsta a fost meciul.

CFR Cluj – FC Argeș 2-0 | Andrei Prepeliță, în depresie

Dacă eram mai incisivi, cu mai multă încredere, puteam câștiga. Avem un complex, nu putem să marcăm. Sunt dezamăgit.

Nu am revăzut faza, dar atacul ăla nu își avea rostul pentru că arbitrul fluierase. Dacă e să fiu supărat pe Tofan, sunt supărat pentru că mingea a ajuns la el, a greșit o pasă de cinci metri și de acolo a ieșit ce a ieșit.

Am arătat bine în alte meciuri cu echipele din play-off. Singura din play-off pe care nu am reușit să o batem e CFR Cluj. Avem jucători cu experiență care au jucat niște meciuri importante.

Reclamă

Sper într-o revenire de formă. Urmează meciul cu Farul, cu Voluntari. Sper să reintrăm în ritm și să aducem puncte în aceste etape”, a spus Andrei Prepeliță, după meci.

Gabriel Debeljuh a deschis scorul în Gruia, în minutul 23. Miguel a pasat direct la Debeljuh, iar fundașul croat a profitat din plin. Golgheterul CFR-ului a interceptat și a trimis balonul direct în plasa porții lui Greab.

Cu un sfert de oră înainte de final, FC Argeș a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Tofan. Cu un om în minus, echipa lui Prepeliță a fost victimă sigură. Dugandzic a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1 și a închis tabela, în minutul 84.

Reclamă 4 / 0/3

Iasmin Latovlevici și-a certat coechipierii

„Sunt mai multe lucruri care au făcut diferența, trebuie să le spună cineva. Ca joc… eu am simțit că n-am pus nici noi probleme, nici ei. Ei nu s-au chinuit prea mult azi. A fost un meci foarte slab.

Ne-am dorit să ajungem în play-off. Iată-ne, dar, din păcate, atât… nu facem nimic mai mult. Nu e OK cum jucăm. În unele momente, nici atitudinea nu e în regulă. Trebuie să câștigăm și noi. Și lipsa de experiență contează, și lipsa de valoare. Trebuie să mă adaptez la unele situații de joc și sunt derutat”, a spus și Iasmin Latovlevici.

FC Argeș e fără punct în play-off. Argeșenii au înfrângeri pe linie: 0-3 cu Universitatea Craiova, 2-3 cu FCSB și 0-2 cu CFR Cluj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și