Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeş 2-0 | „Vreţi ceva de la viaţă?! Daţi goluri!” Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru atacanţii care l-au dus la 8 puncte distanţă de FCSB! Despre situaţia lui Bordeianu: „Săracu’, abia mai putea să meargă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 23:31

CFR Cluj – FC Argeş 2-0 | „Vreţi ceva de la viaţă?! Daţi goluri! Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru atacanţii care l-au dus la 8 puncte distanţă de FCSB! Despre situaţia lui Bordeianu: „Săracu, abia mai putea să meargă!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj – FC Argeş 2-0. Campioana a câştigat partida cu FC Argeş şi s-a distanţat la 8 puncte în fruntea clasamentului. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează două partide infernale: cu Universitatea Craiova şi cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se aproprie cu paşi mari spre al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a învins FC Argeş cu 2-0, prin golurile marcate de Debeljuh şi Dugandzic. Dan Petrescu a dezvăluit ce le-a spus celor doi atacanţi, dar a dezvăluit şi care este situaţia lui Bordeianu.

CFR Cluj – FC Argeş 2-0 | Reacţia lui Dan Petrescu

E departe titlul, mai sunt 7 meciuri, mai sunt 21 de puncte. A fost un meci la care mă aşteptam foarte greu, după această pauză. Nu au avut nici ei ocazii, dar mă aşteptam mai mult de la jucătorii mei. Ambii se antrenează foarte bine, rămân în plus la antrenamente (n.r – despre Debeljuh şi Dugandzic). Din păcate, nu pot juca cu doi atacanţi.  E bine pentru mine că am concurenţă.

Eu tot timpul le zic: ‘Vă antrenaţi?! Vreţi ceva de la viaţă?! Daţi goluri!’. Bordeianu a mers acum la spital. Săracu’, abia mai putea să meargă, a fost o intrare de roşu. 

Urmează încă 7 finale, primul meci e cel mai greu, la Craiova, echipă care dacă va câștiga cu noi sigur își va dori să câștige campionatul, emulație mare, stadionul e plin. Nu am mai pierdut de la meciul cu Rapid, a venit și o înfrângere, așa e fotbalul, sper să nu vină la meciul ăsta, avem nevoie de un rezultat bun, jucăm cu o echipă care nu are nici probleme, e pe val și au și moral bun după meci „, a spus Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj – FC Argeş 2-0. Campioana a ajuns la 8 puncte de FCSB

Echipa lui Dan Petrescu a obținut o nouă victorie în Liga 1 și s-a distanțat la opt puncte de rivala FCSB, în fruntea clasamentului. Debeljuh și Dugandzic au marcat golurile serii în Gruia. Gabriel Debeljuh a deschis scorul în Gruia, în minutul 23. Miguel a pasat direct la Debeljuh, iar fundașul croat a profitat din plin. Golgheterul CFR-ului a interceptat și a trimis balonul direct în plasa porții lui Greab.

Cu un sfert de oră înainte de final, FC Argeș a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Tofan. Cu un om în minus, echipa lui Prepeliță a fost victimă sigură. Dugandzic a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1 și a închis tabela, în minutul 84.

Cu șapte etape rămase de disputat, CFR Cluj are opt puncte peste FCSB. Echipa lui Dan Petrescu e aproape de al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne fără punct în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și